Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

New World Order (2011)

Enden har kommet og den nye verdensordrenen har vunnet frem. Demi og Christen finner seg selv midt i den apokalyptiske eraen slik som det fortelles om i bibelen. Nå har det gått tre år siden den nye verdensordenen ble til...

Vurdering

2 av 1 stemme

Fakta

1t 26min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Duane McCoy
Forfattere
Duane McCoy
Manusforfatter
Skuespillere
Erin Runbeck
Christen Brooks
Melissa Farley
Demi Holloway
William 'Bill' Connor
Mark Howard
Chris Labadie
John Carter
Will Roberts
Cedric
Daniel Spalding
Jason
Kevin Herrmann
NWO Official
Produsenter
Duane McCoy
Sjefsprodusent
Antoinette McCoy
Sjefsprodusent
Annet
Webb Pickersgill
Cinematografi
Webb Pickersgill
Redigering
Carl Hawke
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Alt som er feil med kristen endetidsfilm

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dersom du har sett noen kristne endetidsfilmer før så kjenner du helt sikkert igjen mange klisjeer i denne. Slemme og karikerte onde mennesker fra den nye verdensorden som jakter på de som nekter å ta dyrets merke og vi følger den lille gruppen som enten er eller er på vei til å bli troende gjenom trengselstiden etter at alle de troende er tatt opp til himmelen. Dette er en skuffende amatørfilmkopi. I denne filmen følger vi to jenter i en småby som nekter å følge strømmen, både før, underveis og etter at de er tatt til fange og blitt fokuset til sjefen sjæl.

Her er det ikke satt veldig langt fram i tid, sikkert av budsjettmessige årsaker, så lite high tech på gang og dermed også lite plass til action, effekter eller kulisser noe som dabber av et ikke særlig godt skuespill og grunnlagt i et labert manus som selvsagt forsøker å basere seg på å tolke enkeltvers fra åpenbaringsboken.

Det mases gjentatte ganger at man må ta dette merket. Folk sviker sine nære på grunn av de ikke tar merket. Nyhetssendingene handler kun om temaet tilpasset filmen og den nye verdensorden. Store krefter settes i sving for å sende barske soldater med solbriller inn for å tvinge to unge jenter til å ta merket. De kristne lager falske merker. Og kanskje ikke så rart, merket virker som det eneste man har halvveis gjenomtenkt designet og må vises fram tatovert stort og svart på pannen til alle som har tatt det.

Filmen har likevel en slags amatørfilmsjarm og visse gode kvaliteter, selv om du aldrig blir helt grepet (du blir bare merket for livet).
2 av 7 - -
0.44 sekunder