Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Tribulation (2000)

Tom Canboro(Busey) er en politimann som får tatt del i en erkelig hendelse av demonbesettelse før forsvinningene. Han tror ikke på bibelen som søsteren Eileen(Kidder) hele tiden snakket om, men får med seg fra henne hva som kommer til å skje. Så blir Tom slått ut og havner i koma og våkner først en stund etter at dyrets merke er blitt allmenn eie, og nå ser han hvordan alt som Eileen snakket om har skjedd.

Vurdering

4.17 av 2 stemmer

Fakta

1t 35min
Apocalypse III: Tribulation
Land: Canada
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Peter Lalonde
Peter Lalonde
Manusforfatter
Paul Lalonde
Manusforfatter
Skuespillere
T. D. Jakes
Seg selv
John Hagee
Seg selv
Marium Carvell
Selma Davis
Jack Van Impe
Seg selv
Leigh Lewis
Helen Hannah
Nick Mancuso
Franco Macalousso
Patrick Gallager
Jake Goss
Rothaford Gray
Ronny Spalding
Phillip Jarret
Konstabel Kenny Rice
Produsenter
Peter Lalonde
Peter Lalonde
Produsent
Paul Lalonde
Produsent
Annet
Gary Koftinoff
Komponist
George Tirl
Cinematografi
Michael Doherty
Redigering
Ronald A. W. Lee
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Valgets kvaler

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

"Tribulation" er den tredje filmen i "Apocalypse" serien. Vi møter kjente skuespillere som Gary Busey, Margot Kidder og Nick Mancuso i fremtredende roller. Filmen starter før bortrykkelsen har funnet sted og beundringen av Franco Macalousso har begynt. Tom Canboro er en skeptiker men etter at han våkner opp etter en god stund i koma, så har bortrykkelsen funnet sted. Han prøver å unngå å bli tatt uten dyrets merke!

Filmen eier god kvalitet og skuespillet er ganske bra det også. Filmen fører oss inn i dyrets merke verden der mennesker må velge, enten å ta merket og bøye seg for antikrist eller å lide martyrdøden. Det hele blir en utfordrende kamp for de få kristne som er igjen.

Filmen skuffer jo etter min mening fortsatt når det kommer til Jesus fokus og personene er altfor opptatt av disse tv-predikantene som har lagt fra seg videoopptak, som disse gjenværende gjør alt for å sende ut over den vide verden. Dette virker bare tåpelig og evangeliet ligner mer på en overflate kristendom enn en virkelig profetisk røst som folket egentlig skulle trent å høre. Jeg savner det gjennomgripende Jesusfokuset og den kjærligheten de kristne sku hatt til Jesus for det Han har gjort for dem! Men alt i alt en helg grei nr tre i rekken.
4 av 7 - -

Et steg i riktig retning

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Ikke like actionspekket og ikke like fantasifull som forgjengeren. Selv om filmen bruker videre ”oppfinnelsen” fra forrige, noe den nesten er nødt til, så fungerer det greit i denne filmen. Som en sidestory til de to forrige passer denne veldig godt synes jeg, og er mer dramabasert fordi vi følger veien som en man har til frelse når han ser hvordan verden har blitt etter at alle har akseptert dyrets merke.Det er lagt mer vekt på å få fram det av endetiden som er viktigste framfor å spekulere så altfor mye i hvordan de store hendelsene kommer til å skje. Det er liksom blitt unnagjort i de forrige filmene i serien. Kvaliteten holder nivået til forgjengeren også, om ikke bedre, for det at de nye skuespillerne har erfaring merkes. Det er en flyt over det hele som gjør det underholdende, ikke altfor spekulativt. Selvsagt har storyen noen drawbacks slik som de okkulte elementene og masterplanen til antikrist er fortsatt teit. Men totalt sett er denne hakket bedre enn de to forrige synes jeg.
4.33 av 7 - -
0.45 sekunder