Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Rumors of War (2014)

En journaliststudent, Roxy, søker svar mens hun undersøker hva oppstyret rundt en rf-id brikke som alle blir oppfordret å bli merket med i etterkant av noen større terrorbomber. Hun noterer ned hva hun finner ut i sin notisblokk uten aning om hvilken betydning denne kommer til å ha.

Flere år senere oppdager en Soldat, Shaw, denne notisblokken i en post apokalyptisk verden full av vold og uorden. Han leser der hva som skjedde når merket ble innført og begynner å tvile på at den nåværeden makten var et skritt mot det bedre. Hva vil han gjøre med denne nyfunnede sannheten?

Vurdering

3.7 av 1 stemme

Fakta

1t 29min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Paul Tomborello
Forfattere
Paul Tomborello
Manusforfatter
Phillip Abraham
Manusforfatter
Skuespillere
Produsenter
Kelsey Sanders
Produsent
Paul Tomborello
Produsent
Jude S. Walko
Produsent
Joseph Scott Anthony
Medprodusent
Patrick Werksma
Medprodusent
Sean C. Stephens
Medprodusent
James Simmons
Sjefsprodusent
Tom Sanders
Produsent
W. David Mallery
Medprodusent
Michelle Mallery
Medprodusent
Annet
Dustin Solomon
Redigering
Philip Roy
Cinematografi
Tyler Smith
Komponist
Dusty Wilson
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Endetidsfilm med et konsept som fungerer

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Det første som slo meg når jeg leste om hva denne filmen handlet om var hvor bra et slikt konsept kunne være inn i den vanlige “rapture” endetid tankegangen som er blitt så vanlig innen kristen film. Det at vi følger to tidsforløp, en i nåtid og en i framtid der alt som knytter dem er en notatbok som overfører informasjon om tilstanden før når ting er i forandring sammen med profetier som greier å få en soldat i den nye verdensregjeringen til å tvile sin posisjon. Jeg hadde likevel liten tro på at det ville bli utført særlig bra, noe det forsåvidt ikke er, men ble likevel overrasket over en del ting.

Filmen er preget av mange av de samme konseptene som endetidsfilmer har, men denne filmer har en grei kvaitet over seg og greier å vise en soldat som tar tak i tvilen og vokser ut av den. Det vil ikke si at manuset ikke er full av hull og at dialogen ikke er dårlig, men at historien drives fram av noe mer enn bare action og har aspekter ved seg som øker opplevelsen betraktelig.

Budskapet er ikke så veldig mye å skryte av annet enn at de kristne er snille og de andre slemme, og at det henvises til profetier i bibelen og noen fine ord fra kristne innimellom. Hovedpersonene er ikke troende så man får ikke så alt for mange bibelreferanser og skriftord sitert, noe som kan være en styrke men samtidig også en svakhet ved at man ikke helt greier å knytte alt i en kristen endetidsfilm opp mot noe kristent selv om det prøves litt.
3.7 av 7 - -
0.54 sekunder