Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Love Covers All (2014)

På termin for sitt barns fødsel sliter den kommende faren, Michael, å komme seg tilbake hjem og til sin kone of fødselen. I desperasjon søker han hjelp fra bensinstasjoneieren Bob, en mystisk mann med en fortid som setter Michaels to på prøve på en måte han aldri vil glemme. Han blir nødt til å konfrontere ting fra sin fortid, men samtidig også redefinere sin framtid. Det blir et kappløp mot tiden, men også en tid for å komme tilbake inn i kappløpet.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

1t 19min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Kyle Prohaska
Manusforfatter
Rodrick Goins
Manusforfatter
Denise Prohaska
Manusforfatter
Skuespillere
Produsenter
Kyle Prohaska
Produsent
Annet
Kyle Prohaska
Redigering
Ethan Ledden
Cinematografi
Jurgen Beck
Komponist
Johnny Reighard
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

En manns streven å gjøre det rette

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Det er spennende å følge med på det som kommer av indie kristen film, og kanskje spesielt de filmskapere som har vist stort potensiale før. En av de er Kyle Prohaska, som denne gangen beveger seg videre inn i drama sjangeren og tar for seg en kommende far som vil gjøre alt for å være tilstede når sønnen blir født.

Noe av det beste med filmen er kanskje de indre kampene som hovedpersonen har og strever med som ikke alltid er så lett å forklare eller gi uttrykk for, men som likevel kommer til overflaten på noe vis. Når han så kommer i en krisesituasjon så er det plutselig mye vanskeligere å stole på troen so har brakt ham fram i livet, men alle relasjonene han har tyder på at han har holdt troen høyt i livet. Kan han stole på troen når tiden renner ut? Kan han være den personen han ønsker midt i stormen?

“Love Covers All” er en ganske enkel historie, men filmen greier å holde på intressen fra start til slutt. Prohaska har gjort en god jobb med produksjonen og viser nok en gang at han mestrer det å lage film på høyt nivå med lite midler.
5 av 7 - -
0.37 sekunder