Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Last Flight Out (2004)

Småfly piloten Dan Hogan(Tyson) blir sendt dypt inn i den Colombianske jungel for å redde misjonærlegen Ann Williams(Phillips). Selvom Ann er fanget mellom uskyldige lansbybeboere og en ubarmhjertig narkotikabaron så nekter hun å forlate menneskene hun kom for å elske.

Vurdering

4.85 av 2 stemmer

Fakta

1t 23min
Land: USA
Språk: Engelsk, Spansk

Medvirkende

Regissør
Jerry Jameson
Forfattere
Toby Lynch
Manusforfatter
Skuespillere
Richard Tyson
Dan Hogan
Cliff De Young
Tony Williams
Carlos Miranda
Francisco
Viceollous Reon Shannon
Jim
Rene L Moreno
Salazar
Adriano Gonzalez
Dr. Matteo Barrero
Bobbie Phillips
Dr. Ann Williams
Produsenter
Stan Barrett
Sjefsprodusent
Preston Parrish
Sjefsprodusent
Melissa Gleason
Produsent
Annet
Bruce Broughton
Komponist
Fernando Arguelles
Cinematografi
Fernando Arguelles
Cinematografi
George W. Brooks
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Hjertevarmende

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Et ganske så actionfylt drama med flott naturfotografering og et budskap om at selv den tøffeste helten trenger Jesus som sin frelser. Filmen tar også frem sitatet: "Det er ikke noe bedre sted enn det å være i sentrum av Guds vilje", og det stemmer jo godt!

Som en rød tråd gjennom hele filmen så ser vi Jesu lignelse om hyrden som går for å lete og finne det ene fortapte fåret. Budskapet i filmen er også det at alle ting virker til det gode for dem som frykter Gud.

Skuepillet er helt OK, men litt vagt innimellom, og kvaliteten kan virke litt 80-talls innimellom men det har sin sjarm i denne filmen, selvom man kunne forventet litt mer av en film som er laget i 2003-2004.

En hjertevarm og gripende film for hele familien.
5 av 7 - -

Misjon møter MacGyver

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En film med god kvalitet men ikke alltid helt like god gjennomførelse. Men det ødelegger ikke så mye om noe ikke henger helt sammen og man kanskje ikke får så mye innblikk i personene som man hadde håpet. Filmen er underholdende fra ende til annen, med Dan som har rollen som en slags MacGyver kopi på som tar del i kampen mot en lokal militant gruppe for å redde en tidligere kjær venn.Ann og Matteo fungerer godt som de kristne som lever sin overbevisning og som ikke kan annet enn å gjøre Guds vilje, mens Dan gjør jobben som skeptikeren som ikke helt får tak i hva det er med denne troen som er verdt å risikere livet for. Men det gjør at budskapet blir et ganske grunnleggende frelsesbudskap pluss litt til, greit slik siden jeg tror det er ment først og fremst som en underholdende actionfilm. Men de får inn en del gode perspektiver, både om sauelignelsen til Jesus og om at det ikke finnes noe bedre sted enn i Jesu nærvær i både godt og vondt.
4.7 av 7 - -
0.36 sekunder