Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Veien til Montana (2001)

Amanda Tucker(Condra) har havnet i store problemer når hennes plan om å tjene raske penger går i vasken. Hun trenger penger raskt, og den eneste som kan hjelpe henne er en "fremmed" slektning - Amandas nesten glemte, rike bestefar, Nathan(Hingle). Men han har bare lyst til å dra på fisketur!

Skumle typer som Sully Santoro(Rossi) hater at ofrene stikker fra byen. Snart må Amandas naive kjæreste, Alan, slå følge med torpedoen Vincent og en profesjonell sporer for å finne henne.

Vurdering

5.17 av 2 stemmer

Fakta

1t 29min
Road To Redemption
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Robert Vernon
Manusforfatter
Skuespillere
Pat Hingle
Nathan
Dennis Agajanian
Motorsykkelgjeng leder
Gary Bayer
ER Doktor
Christian Stevens
Gas Station Mechanic
Jack Axelrod
Arnold
Julie Condra
Amanda
Leo Ross
Sully Santoro
Tony Longo
Vincent
Produsenter
John Schmidt
John Schmidt
Medprodusent
John Shepherd
John Shepherd
Produsent
Dave Ross
Medprodusent
Jason Piette
Produsent
Rick Garside
Produsent
Gordon Druvenga
Medprodusent
Jason Behrman
Medprodusent
Annet
John Schmidt
John Schmidt
Redigering
Michael T. Balog
Cinematografi
John Campbell
Komponist
John Pipes
Redigering
Dave Avanzino
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Kristen komedie av det sjeldne

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Det er sikkert vanskelig å få laget kristne komedier med et alvorlig budskap midt i det hele, men det klarer faktisk denne filmen. Den er morsom men samtidig godt fokusrettet med livets alvor, men selvom den er litt overdreven til tider så har det sin sjarm. World Wide Pictures gjør en god jobb her, og lager en kristen film, med humorpreg, som vil få en og enhver til å fryde seg. Liker du komedier, og er på jakt etter noe av den mer gokristne varianten, så velg denne. Den vil få lattermusklene i bevegelse men samtidig også noen alvorstårer frem fra øyekroken.
5.33 av 7 - -

En hjertevarmer

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Tittelen på denne filmen slik den er på engelsk passer utrolig godt. ”Road to redemption” betyr ”Veien til forsoning”, og det er det filmen handler om samtidig som den handler om å veien til det fysiske stedet i Montana der Amanda skal med sin farfar dra på fisketur. Det er ikke bare tittelen, men underveis i hele filmen så utfolder disse to handlingene seg. Kledd i en komedie drakt som varmer hjertet samtidig som den har mange typiske trekk for sjangeren så fungerer den godt.Liker spesielt det at man kan blande en jordnær kristendom sammen med humor. Samtidig så mangler ikke filmen action og det er en god del biler som blir skadet. Stakkars de, men kvaliteten er faktisk overraskende god på det aller meste både de mest krevende og følelsesladde sekvensene. Det eneste lille i kvalitet er at lydbildet føles bitte litt feil innimellom.At de tar i bruk gode gamle metoder når de forteller om budskapet, da mener jeg det at hovedpersonen hører eller ser Billy Graham eller en annen predikant tale på en eller annen form, er ganske typisk men fungerer. Her er det heldigvis bare som et supplement slik at det ikke blir ødeleggende og i tillegg på riktig måte. Det er ikke slik at TV’n eller radioen tilfeldigvis står på liksom, det er heller vevd inn i historien og er egentlig et prakteksempel på hvordan det bør gjøres hvis det skal gjøres slik.På en måte er det litt rart å veve sammen slik komedie på den ene siden som er veldig hjertevarm og god når det kommer til Natan og Amanda, mens den på andre siden blir litt mer overdreven og dum når det gjelder Adam, Vincent, Sully og Frank. Men jeg liker det og dette er helt klart en av de beste komediene med tydelig kristent budskap og kristen produsent som finnes.
5 av 7 - -
0.32 sekunder