Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (5.7)
Stream på

I gode og onde dager (1999)

John(Howard) og Ellen(Babcock) Brighton står sammen ansikt til ansikt med en grusom sykdom som enten vil stadfeste deres kjærlighet eller ødelegge deres ekteskap. De står i en situasjon som bare kan overvinnes med kjærlighetens kraft i praksis. Phil Brighton(Morin), Johns bror og forretningspartner, lever et hektisk liv og forstår ikke hvordan noen så desperat kan klamre seg til en tro og et liv som aldri vil bli det samme. Gjennom Johns kamp øyner Phil et håp.

Vurdering

4.78 av 3 stemmer

Fakta

10
1t 24min
A Vow to Cherish
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
John Schmidt
John Schmidt
Manusforfatter
Deborah Raney
Forfatter
Grenville Case
Manusforfatter
Beatrice Smickers
Manusforfatter
Skuespillere
Billy Graham
Billy Graham
Billy Graham
Kevin Downes
Kevin Downes
Sykepleier
D. David Morin
D. David Morin
Phil Brighton
David Denman
Kyle Brighton
Ken Howard
John Brighton
Barbara Babcock
Ellen Brighton
Ossie Davis
Alexander Billman
Produsenter
John Shepherd
John Shepherd
Produsent
Dave Ross
Sjefsprodusent
Rick Garside
Medprodusent
Annet
John Schmidt
John Schmidt
Redigering
Roger Boller
Cinematografi
John Campbell
Komponist
John Pipes
Redigering
Dave Avanzino
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Inpsirerende og givende

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

"I gode og onde dager" er en inspirerende kjærlighetshistorie, basert på boken med samme tittel av Deborah Raney, for alle ektepar, om hvor mye kjærligheten egentlig utholder og hvordan "I gode og onde dager" virkelig betyr "I gode og onde dager".

Filmen handler om å alltid sette sin fulle lit til Gud selvom ting ikke helt går vår vei. Den tar for seg mange spørsmål som mennesker, både troende og ikke troende stadig kan stille angående Gud.Filmen viser oss også hvordan komme seg gjennom fristelser og hvordan legge sitt kjæreste frem på Guds alter. Den viser oss hvordan man finner fred når man mister alt isteden for å hige etter alt og stadig mer, slik Phil i filmen trodde livets vei var. Filmen viser også viktigheten av å gjøre opp for seg etter at man har blitt frelst og ellers i kristenlivet når man gjør noe man ikke burde ha gjort.

Barbara Babcock gjør en veldig god innsats i rollen som den Alzheimer rammede fru Brighton i denne hjertevarmende og inpsirerende filmen fra World Wide Pictures. Bildekvaliteten er en rett fra VHS og over på DVD kvalitet av en lav budsjetts film, men mye av skuespillet og det andre veier opp mot bildekvaliteten og filmen blir en god opplevelse verdt å få med seg.

Vi møter også Billy Graham i kjent stil, nemlig bak prekestolen.
5.33 av 7 - -
0.25 sekunder