Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Wheel of Knowing: A Story of Hope (2009)

Melanie(Baker) har lagt planer for livet. Som den perfekte kristne hustru og mor vet hun at hun kan takle enhver utfordring som dukker opp rundt henne. Frarådet av sin familie, bringer Melanie allikevel hennes Alzheimers syke far, Sam(Borgia) inn i hjemmet hennes for å bo der. Selv om hun er sikker på at hun kan hjelpe, så begynner Sams vrangforestillinger og forstyrrelser å gå utover Melanies "perfekte" liv.

I sine forsøk på å nå Sam, merker hun ikke at hennes egen familie er i ferd med å falle fra hverandre. Fanget mellom utallige hindringer og Sams nådeløse behov, begynner hun å føle seg like fortapt som sin far.

Strukket til randen, må Melanie finne en frelse som ligger utenfor hennes egen forståelse. Noe som kan være låst inne i Sams ødelagt sinn, noe som bare kan bli avslørt av Gud.

Vurdering

3.33 av 1 stemme

Fakta

1t 35min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Ben Barber
Michael Sewell
Forfattere
Michael Sewell
Manusforfatter
Skuespillere
Melanie Baker
Melanie Findley
John Douglas Ayers
Jimmy Di Nunzio
Teri Flores
Susan
Mary Beth Barber
Gwen
Nancy Broadhurst
Lynn Wallace
Gracie Davis
Lauren Findley
Benjamin Toth
Brad
Lacey Nycole
Katlyn Findley
Frank Borgia
Sam Di Nunzio
Produsenter
Ben Barber
Produsent
Annet
Ben Barber
Cinematografi
Ben Barber
Redigering
Josh Johnson
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Regler, sykdom og familiehysteri

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

I dette lavbudsjettsdramaet lever Melanie livet, med gode kristne verdier og Jesus i hjertet. Etter at moren hennes dør bestemmer hun seg for å ta vare på den alzheimersyke faren sin, mens brødrene hennes bare er opptatt av arven etter mor og venter bare på farens død. Alt dette bringer mer problemer enn håp for henne, og uavklarte hemmeligheter dukker opp og Melanie innser at det kanskje er for sent å nå sin far med evangeliet. Dette går ikke bare ut over henne, men over familien, med barna og hennes mann som benytter anledningen til å jobbe mer enn vanlig.En lavkvalitets film med noen viktige verdier, som se og bør inneholde i en kristen produksjon, med et lite glimt av evangeliet, men med en overflod av konflikter, krangling, sutring, regler, sykdom, familiehysteri, sure og gretne kristne, og et lite tafatt manus som ikke helt klarer å overbevise og gjøre handlingen så drivende og hjertevarmende som den kunne ha blitt. Vi får allikevel oppleve øyeblikk der man må trekke på smilebåndet når det kommer til den altzheimersyke faren og det demente som følger med. Videre får også hjertet varmet seg noe, men filmen mangler det lille piffet på budskapsfronten som jeg kunne ha forventet mer av i en film som dette.Det filmen sliter mest med i tillegg til manuset, er lydklipping og skuespill. Selv om skuespillet er ganske godt til tider, så er den også veldig dårlig, noe som fører til en slags berg og dal bane og man kan fort bli litt oppgitt og miste gnisten av filmen underveis. Filmen avsluttes allikevel på en fin måte der tårene kanskje kan få presset seg litt fram fra den ene øyekroken.
3.33 av 7 - -
0.23 sekunder