Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Crossing (1994)

Hva er det viktigste i livet? Det et spørsmålet som Jason Reynolds(Downes) og hans klassekamerater må besvare som temaet i samtaletimen. Men når Jason ser sin beste venn(White) kjempe for livet med kreft blir spørsmålet mye viktigere enn bare en skoleoppgave.

Vurdering

4.33 av 2 stemmer

Fakta

31min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
John Schmidt
John Schmidt
Manusforfatter
Bill Muir
Manusforfatter
Skuespillere
Phil Schmidt
Dommer
Joe Spencer
Dave
Bill Meadows
Anklager
Edwin D. Schuyler
Jesus
Diane Sainte-Marie
Jasons Mamma
Produsenter
John Schmidt
John Schmidt
Sjefsprodusent
Bill Muir
Produsent
John Duke
Sjefsprodusent
Cathy Schmidt
Medprodusent
Christine Brehan
Produsent
Tom Khazoyan
Medprodusent
Annet
Roger Boller
Komponist
Roger Boller
Cinematografi
Tim Hosman
Komponist
Scott Rummell
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Evangeliet kort og godt fortalt

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Selv om kvaliteten ikke er helt up to date, så er filmens budskap kjernen i evangeliet, nemlig at Jesus døde for våre synder på korset. Filmen er ment som og fungerer også til evangelisering, altså det å fortelle om Jesus til mennesker selv om stilen kanskje ikke helt tiltrekker. Det er fortalt med litt humor men også med dypeste alvor på det som er viktigst. Ellers er selve ideen til filmen ved en tidsreise som viser seg å være i drømmen men likevel virkelig ganske så urealistisk men effekten er likevel god. Filmen blir aldri kjedelig, men den er enkel, kort og konsis. Vil du fortelle kjernen av evangeliet, så snurr film. Egentlig ganske standard tidlig 90-talls evangeliseringsvideo fra John Schmidt og blant de første filmene der Kevin Downes spiller og en av de tidlige til David R. H White.
4.33 av 7 - -

Et budskap man bør få med seg

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

«The Crossing» er en enkel og grei film om viktigheten i å finne fred med Gud, om hva som egentlig er det viktigste i livet. Filmen tar godt fram det at vi alle er syndere og at den eneste veien å få syndene sine utslettet på er gjennom Jesus Kristus! Filmen viser oss fint hvordan «Han slettet ut skyldbrevet som stod imot oss med bud, det som vitnet imot oss. Og Han tok det bort, ved at Han naglet det til korset.» (Kol.2:14).Kvalitetsmessig er ikke filmen så mye å skryte av, selvom skuespillet er helt OK så sliter filmen med troverdige kostymer på innblikkene til Jesu tid. Men alt i alt en grei kortfilm som godt kan passe til ungdomssamlinger rundt om. Vi møter tross alt Kevin Downes og David White i roller de er vant til!
4.33 av 7 - -
0.47 sekunder