Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

TrailerIMDb
Stream på

Thorns (2015)

Knust etter tapet av sitt eneste barn, befinner Catherine(Nelson) seg en dag i en liten og spesiell blomsterbutikk i håp om å finne noe som kan fylle hennes indre tomrom. Istedenfor finner hun noe som er mye vakrere enn blomster. I løpet av hennes korte interaksjon med butikkeieren Grace(Méndez) og kundene som besøker butikken, lærer hun noen viktige ting om betingelsesløs kjærlighet og tro.

Vurdering

4 av 1 stemme

Fakta

22min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Shelley Bingham-Husk
Manusforfatter
Skuespillere
Melanie Nelson
Catherine
Heidi Méndez
Grace
Nick Bloxsom-Carter
Travis
Produsenter
Michael Flynn
Produsent
Fred Danneman
Sjefsprodusent
Annet
Jed Seus
Cinematografi
Troy Hinckley
Redigering
Paul Cactus Jack La Marr
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Lys på den tornefulle vei

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En kortfilm som ikke rekker å fortelle så mye, men tar oss med inn i en litt mystisk blomsterbutikk sammen med Cathrine som har mistet sin datter i en bilulykke. Den franske blomsterbutikkeieren er en hjelpende hånd med dem som ønsker blomster til sine kjære, men Cathrine blir forundret over hvor mange som bestiller torner. Ut fra dette utgår et budskap om å være takknemlig for alt, selv de tornefulle dagene i vårt liv, for Gud vet hvordan vi har det og Hans sønn måtte lide mer enn noen av oss. Dette kommer ganske fint fram. Et godt uttrykk filmen peker på er at vi ikke alltid må fokusere på at roser har torner, men av og til snu på det og tenke at torner har roser. Filmen avsluttes på en gåtefull måte som gjør at man må tenke og reflektere litt. Her kan seerne komme med sine svar og alternativer på hva som skjedde.

Filmen er en kortfilm, noe amatørmessig, men allikevel med noe kvalitet. Skuespillerne redder nok filmen og gjør den verdt en titt, sammen med den lille viktige dråpen budskap den klarer å gi. Se gjerne denne en kveld du har dårlig tid og ikke har tid å se en lengre film, eller når du bare ønsker å se en kortfilm.
4 av 7 - -
0.32 sekunder