Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Daylight Zone (1986)

I denne filmen får du møte Carl Smith(Salter), en 35 år gammel lærer på vei hjem til Johnson City, Texas. Han påstår at Jesus Kristus aldri har eksistert, og baserer sin påstand på det å aldri hat møtt Jesus personlig. Men hva skal til for at et menneske skal vite at noen faktisk forteller dem sannheten? Kanskje vi finner ut av det fra Carl Smith, for før han kommer inn til Johnson City, så tar han seg en snartur innom "The Daylight Zone".

Vurdering

3.67 av 2 stemmer

Fakta

26min
The Daylight Zone: Crucifixion in Johnson City
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Dave Christiano
Dave Christiano
Manusforfatter
Skuespillere
Jack McHaney
Soldat 04
Keith Salter
Carl Smith
Dan Frazier
Soldat 03
Robert Rudeloff
Soldat 02
Pat Klein
Soldat 01
Brad Rentz
Bobby
Julie Lara
Kristen 03
Dwayne Bassett
Kristen 02
Ernie Brown
Kristen 01
Ron Walker
Senturion
Produsenter
Rich Christiano
Rich Christiano
Sjefsprodusent
Dave Christiano
Dave Christiano
Produsent
Annet
Dave Christiano
Dave Christiano
Redigering
Dave Christiano
Dave Christiano
Cinematografi
Dave Christiano
Dave Christiano
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Kreativ tidsreise

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Budskapet er egentlig veldig enkelt presentert i her, kort og godt hva tro handler om. Et lite apologetisk aspekt når Carl Smith kommer i diskusjon med noen kristne og så får oppleve selv det som er opptegnet i bibelen. Mer trengs det ikke for å gjøre en god kortfilm.Siden den er fra 1986 så tipper jeg at kvaliteten er grei for å være fra den tiden og en kortfilm, men det kunne vært litt mer realistiske antrekk og slikt selv om det er ikke behov for så mye effekter og store spekulative sett og slikt. Budskapet er standard, men fortalt på en kreativ måte. Alt i alt en liten god en, men som ikke gir så veldig mye mer enn litt mindre enn en grunninnføring i hva tro er.Det kunne vært mulig å laget flere kortfilmer av samme typen siden "The Daylight Zone" er et sted mye kan læres. Litt sånn som i tegneserien "Superbook".
3.67 av 7 - -

God start for Christiano Brothers

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Som første film til Christiano Brothers så fungerer denne helt greit. De har innsett at det er lurt å starte i det små, starte med noen kortfilmer for så å se senere at man har utviklet seg og klarer å gjøre litt lengre og bedre filmer. Selvom dette er deres første film og kortfilm så skuffer den helhetsmessig ikke så mye. Den har en god og oppfinnsom story. Ellers så sliter den jo med sentrale filmatiske ting som kvaliteten som ligner mer på en b-film fra 60-tallet, samt skuespillet som er litt tamt, og musikken som er litt i tynneste laget.

Budskapet filmen prøver å få frem er at men trenger ikke se for å kunne tro, for troen er en overbevisning om noe man ikke ser. Filmen gir oss også et lite bilde på at vi kan bli sammenlignet som en av røverene ved Jesu side.

En film som kan love fler og bedre filmer fra Christian Brothers i fremtiden (som den også har gjort). Se gjerne også "The Pretender", "Crime of the Age" mf.
3.67 av 7 - -
0.38 sekunder