Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Appointment (1991)

Liz Watson(Briere), en lovende reporter har skrevet flere anti-Gud innlegg i avisene hennes. En dag, ankommer en mystisk besøknede hennes kontor. Denne mystiske mannen påstår at han kommer med et budskap fra Gud om at hun vil dø i løpet av åtte dager, 19nde september klokken 6:05. Er dette bare lureri? En engel? Kommer hun virkelig til å dø?

Vurdering

3.84 av 2 stemmer

Fakta

39min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Rich Christiano
Rich Christiano
Manusforfatter
Skuespillere
Wes Llewellyn
Intervju
Jack McHaney
Intervju
Jeff Wood
Reporter #2
Antrim Gates
Intervju
Art Oden
Eric
Jim Lively
Englestemmen
Branden Williams
Bill
Leslie Basham
June
Jim Ostrander
Sjefen
Karen Jo Briere
Liz
Produsenter
Rich Christiano
Rich Christiano
Produsent
Annet
Wes Llewellyn
Cinematografi
Keith Vivrette
Komponist
James Burgess
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Venting på døden

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En drøy halvtimes wannabe thriller fra Christiano Brothers som med sin småskumle musikk prøver å fortelle oss noe om døden og dens følger. Men filmen er ikke i realiteten mer enn et vanlig drama med mye av det som kjennetegner Christiano Brothers filmer. Her blir det kanskje likevel litt for mye drøying av plottet som handler om dagene før man har fått høre at man skal dø, hvordan det påvirker livet og tankene.Plottet er greit nokk, med sin egen vri og momenter, men enkel og passe effektiv i å fortelle det budskap filmen skal fremme. Det handler kort sagt om et spørsmål: Hvordan tror du at du kommer til himmelen?Frelsesbudskapet om nåden blir presentert rett fram og settes i kontrast med egenrettferdighet. En viktig forskjell for dagens mennesker, der god moral gjerne er veien å gå for å komme til himmelen om man tror på Gud, men der det ikke vites om at kun Jesus er veien, sannheten og livet.
3.67 av 7 - -

Spenning i litt lav kvalitet

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

"The Appointment" er en ganske spennende kortfilm som faktisk får en til å vente til siste slutt for å se hva som skjer. Filmen tar for seg temaet om liv og død og hvor man vil tilbringe evigheten hvis man dør idag. Filmen har et ganske så rett på budskap i en situasjon der det sikkert trengs akkurat det, men peker stadig på Jesus som den eneste Veien og viser at det ikke går ann å fortjene seg inn i himmelen.

Kvaliteten på filmen er så som så, men en forbedring fra tidligere "Christiano" filmer. Skuespillet fungerer faktisk ganske greit, mens klipping og lyd kunne vært litt skjerpet på til tider.
4 av 7 - -
0.94 sekunder