Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Homecoming (1996)

Jordy Rembrandt(Johnson) er en tøffing med en holdning og historie fulgt av dårlige valg. Når han blir sendt på en liten videregående skole (High school) for å fullføre sitt siste år, oppdager han at han "passer inn" på en helt ny måte. Som andre, møter han gruppepress, valg, og en lengsel etter å bli akseptert... tross hans røffe væremåte. Han prøver å passe inn på de vanlige måtene - ved å spille fotball, gå på fester, og date. Men det er ikke intill han møter Kristus at han begynner å kjenne meningen med ekte tilhørighet.

Vurdering

4.33 av 1 stemme

Fakta

1t 3min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
John Shepherd
John Shepherd
Manusforfatter
Skuespillere
Billy Graham
Billy Graham
Billy Graham
Jeremy Peter Johnson
Jordy Rembrandt
Tony Mockus
Dean Staverman
John Dunleavy
Barry
Steve Evans
Jake
Lucy Rendler-Kaplan
Sheerah
John Guzzardo
Buzz
Michael Flanigan
Biff
G. Riley Mills
Wally Crowder
Aimee Garcia
Pam
Produsenter
John Shepherd
John Shepherd
Sjefsprodusent
Annet
Jim Covel
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Everyone gotta follow somebody

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En gjennomsnittelig fin film fra "World Wide Pictures" om vennskap og tilhørighet. Filmen portreterer veien til frelse på en fin måte, selvom den ikke har de mest følelsesladde sekvensene så rører den nok på en eller annen måte. Den viser oss hvordan ungdom kan stå for Jesus midt i en utfordrende tid og gjøre det de kan for å få Jesus inn på skolen. Vi lærer også om å tilgi dem som har gjort oss vondt og holde ut når ting ikke går helt som vi skulle ønske. Slagordet helt fra starten av filmen til sluttminuttene er: "Everyone gotta follow somebody".

Filmen kan være litt kjedelig innimellom og kvaliteten er litt lavere enn standard World Wide Picture kvalitet, men en fin film med sjarm!
4.33 av 7 - -
0.42 sekunder