Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

A Letter for Joe (2013)

Basert på bibelhistorien om Josef, viser "A Letter for Joe" hvordan Gud tester oss alle og hvordan tilgivelse gir oss mulighet til å komme oss videre.

I denne historien er en vennegjeng sjalu på Dennys yngre bror, Joe, som idoliserer dem. De på sin side prøver å unngå ham så mye som mulig for de ser på ham som en plage som alltid er i veien. En dag før sommerferien får de en god ide, nemlig å sende ham avgårde for å oppsøke og få jobb hos en milliardær det sto om i avisen etter å ha oppdiktet en historie knyttet til ham. Han drar avgårde i god tro, uviten om at alt bare var en måte å unngå ham i en lengre periode.

Vurdering

3 av 1 stemme

Fakta

1t 33min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
De Miller
Forfattere
De Miller
Manusforfatter
Skuespillere
De Miller
Larry Thomas
Jeff Wise
Howard Hughes
Michael Rosignol
Pastor Fred Rexroth
Kyle Marra
Sjåfør
Hal London
Frank Naylor
Wade Lopes
Bobby Parker
Neil Schwalb
Dennis Roberts
Rey'von Miller
David White
Gena Gale Burghoff
Jodi Curtis
Evan Schwalb
Joe Roberts
Produsenter
De Miller
Sjefsprodusent
Jeff Wise
Produsent
Phyllis J. Chapman
Sjefsprodusent
Donna Devito
Produsent
Nancy McConnell
Produsent
Susan Wise
Produsent
Joe Wise
Produsent
Diane Schwalb
Produsent
Andrew Schwalb
Produsent
Susan O'Gara
Produsent
Annet
De Miller
Redigering
Daniel Dennis
Cinematografi
Michael Janeiro
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Enkel produksjon basert på en god ide

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dette er en noe enkel historie der det fortelles på noe komisk vis en Josef lignende historie i moderne setting. En ung gutt blir sendt av sine nærmeste venner til storbyen for å møte sjefen sjæl, en millionær på søken etter å innta nye muligheter men som ikke tar imot arbeidssøkere. Han får av en eller annen grunn tillitt til Joe og gir ham ansvar. Premissene ligger jo til rette, men med en noe for naiv Joe og en enda mer naiv historie med en god del flate karakterer, mistet jeg fort intressen. Det ble for enkelt.

Ikke bare ble det enkelt, det ble for dumt i tillegg. Samtidig merkes det helt fra første scene at teknikken svikter. Kamera skjelver der den skal være stabil, utrolig varierende kamerakvalitet, bluescreen der det ikke passer og det velges merkelige vinkler som om man utforsker filmmediet framfor at man mestrer det. Sammen med stive replikker som ikke er i synk med skuepillerene gjør at følelsen av amatørfilm er overveldende.

Det er ikke helt bortkastet, selv om det føles under par hele veien. Det er en historie som har noe innhold og historie som har en underholdningsverdi, til tider god. Det er også god musikk hele veien, om ikke noe i meste laget, som peker på budskapet som i filmen vises ved den enkle men solide troen til Joe.
3 av 7 - -
0.24 sekunder