Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Rogue Saints (2011)

Barndomsvennene Nick og Dylan går tom for penger, men begge husker en historie de hørte i sin barndom. Historien om en stor diamant begravd under dåpskummen i kirken, og de bestemmer seg for å grave den ut, forkledd som frivillige vaktmestere.

Det viser seg at ting ikke blir så enkelt som de hadde trodd og de blir nødt til engasjere seg litt ekstra i kirken for å komme rundt hindringene, og på veien så påvirker felleskapet dem i en uventet retning. De er på vei til å oppdage en helt annen type skatt.

Vurdering

4.67 av 1 stemme

Fakta

1t 42min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Adam Lubanski
Forfattere
David C. Brunk
Manusforfatter
Skuespillere
Jay Hill
Mr. Jacobs
Janet Hietter
Julie
Bruce Weech
Officer Jakes
Paul Eenhoorn
Hugh
Deanna Sarkar
Malea
Jason Pead
Dylan
John Wu
Nick
Produsenter
Daniel Bittner
Produsent
Joy Yaholkovsky
Medprodusent
Julio Benito Cabrera
Medprodusent
Jennifer Lubanski
Medprodusent
Jan Brunk
Medprodusent
Synthiea Kaldi
Produsent
Joshua Morris
Produsent
Annet
Mark Wilkie
Cinematografi
Josiah Savage
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Å finne skatter der man ikke leter

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dette er en noe annerledes formet historie om to karer som forsøker å være/bli kristne for å grave ut en diamant som er begravd i kirken. Ut av det oppstår en del komiske situasjoner, men det er også en god og kreativ måte å presentere evangeliet og kristendommen på. Nick har vært lenge i kirken og prøver å lære opp Dylan i det mest grunnleggende og ytre, men Dylan begynner å oppdage noe av det indre. Dylan har nemlig levd i sus og dus i et liv som har vært overfladisk, mens Nick har levd i kirken og gått lei den ytre fasaden og virker bitter etter sin kones død.En del av humoren er veldig tilgjort og klein, og med ganske dårlig skuespill så slår ikke det alltid like godt an. Andre ganger er filmen morsom og varm, samt innerst inne så er den også ganske dyp og får presentert evangeliet på en flott måte som har potensial til og engasjerer hele familien. Filmen er merket som en komedie, drama og romantisk eventyr – og den innholder alle deler, men i en innpakning som ikke er det aller beste. Det er likevel kommet mye bra ut av et lavt budsjett, mye på grunn av historien som gir filmen et unikt utgangspunkt i det to verdener møtes og blir nødt til å ta til seg noe av det ekte som finnes i troen på Jesus.
4.67 av 7 - -
0.34 sekunder