Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (6.9)
Stream på

The Rev (2002)

Johnny Starr er "The Rev", en hvit evangelist som var adoptert og oppforstret i Arkansas av en gudfryktig mørkhudet familie. Når Johnny vokser opp er han dradd mellom hans ønske å preke evangeliet og drømmen om å spille rock and roll.

Vurdering

3.7 av 1 stemme

Fakta

1t 15min
Land: Canada, USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Robin McCulloch
Manusforfatter
Glen Bonham
Manusforfatter
Skuespillere
John Ellison
Billy
John Petritz
Johnny Starr
Rachel Ellison
Lesley
Luisa Diaz
Ferrarri
Jesse Brooks
Desmond
Ronda Armatrading
Willemina Brown
Paul Fowles
Charlie
Janine Heaven
Amanda
Mark Stenabaugh
Rev. Farland
Diane Johnstone
Marge
Produsenter
John Petritz
Sjefsprodusent
Wendell Wilks
Produsent
John McKarthy
Produsent
Annet
John Ellison
Komponist
Ron A.W. Lee
Produksjonsdesign
Greg Pharoah
Redigering
Branimir Ruzic
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Johnny Starr, med dobbel n og dobbel r

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Johnny er skapt for showbiz, men adopetert og oppvokst hos afroamerikanske foreldre der faren var pastor. Han har dermed fulgt i sine fars fotspor og blitt pastor, men dras mellom rock’n roll og tjeneste for Herren. Når har han blitt pastor i en liten kirke, og er klar for å rive ned murer og ønske alle velkommen til sin gudstjeneste der det danses og synges til playback. Johnny Starr, med dobbel n og dobbel r har inntatt byen i sin røde Cadillac, han er for real og han er ingen myte.

Der er en pastor som føler seg truet, en som gjør det bra på tv og bringer inn store inntekter fra sin menighet. Nå er han fast bestemt på å fjerne all konkurranse for å videre bygge sitt imperium.

Her spilles det på stereotyper. Her spilles det på god gammeldags gospel. Her tråkkes det på tradisjonell tørr kristentro. Her er det drøssevis med selvironi. Overraskende nok fungerer det. Det er morsomt, men ikke bare det, det er overraskende solid forkynnelse innblandet. Jeg må si jeg hadde mine fordommer når det kom til å se denne filmen, men noen var unødvendig forhastede mens andre sterkt bekreftet. Ja, det er banalt. Ja, kvaliteten er noe dårlig. Men fy, så morsomt.
3.7 av 7 - -
0.32 sekunder