Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Christian Mingle (2014)

Gwyneth Hayden har alt. En top karriere. God stil og full garderobe. Drømmeleilighet. Gode venner. Hun tenker at det eneste hun mangler er en mann. I et øyeblikks inspirasjon og desperasjon fyller hun ut en profil på den kristne dating nettstedet ChristianMingle.com i håp om at den rette vill dukke opp. Mannen dukker opp og er alt hun kunne ønske seg, det er bare et problem. Gwyneth er ikke kristen og er nødt til å late som at hun har en tro, noe som kanskje ikke alltid går like bra...

Vurdering

4.7 av 1 stemme

Fakta

1t 43min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Corbin Bernsen
Corbin Bernsen
Manusforfatter
Skuespillere
Lacey Chabert
Gwyneth Hayden
Erin Bethea
Jennifer
Morgan Fairchild
Lacie Wood
David Keith
Bill Wood
Sascha Alexander
Jessy McKenzie
John O'Hurley
Donny De Bona
Stephen Tobolowsky
Douglas McCarver
Saidah Arrika Ekulona
Pam Thomas
Jonathan Patrick Moore
Paul Wood
Produsenter
Corbin Bernsen
Corbin Bernsen
Produsent
Chris Aronoff
Produsent
James Greilick
Produsent
Suzette Schafer
Produsent
Matt Swanson
Sjefsprodusent
Jordan Smith
Medprodusent
Charlie Schafer
Sjefsprodusent
Carrie LeGrand
Produsent
Annet
Scott Williams
Cinematografi
Brenton Costa
Komponist
Kevin Dwyer
Produksjonsdesign
Benjamin Jackendoff
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Kristendating på feil premisser

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Chrisitanmingle.com er en av de store datingsidene for kristne i USA, og denne filmen tar tittelen sin derifra og handler da selvsagt også om det å ta steget inn i å lage seg en profil. Nesten på grensen til å være en eneste stor reklamefilm, men heldigvis greier den å være noe mer. Gwyneth ser reklamen på TV og tar sjangsen og lager en profil. Hun får fort en perfekt match etter første date og alt ser ut til å gå veldig fint, det er bare et problem. Gwyneth er ikke kristen.

“Chrisitan Mingle” har både komiske karakter samt en del ganske normale mennesker som kommer i komiske situasjoner. Det er mye morro som kan gjøres når en ikke kristen må late som om hun har en tro, og selvsagt også legge inn litt alvor når hovedpersonen skal undersøke nærmere dette med tro. Plottet fungerer bra som en lett romantisk komedie men legger seg på en ganske trygg og forutsigbar linje, noe som jeg også forventet. Heldigvis så er det en grei film og du humrer litt innimellom, samt det er et godt budskap som kommer fram ved flere omstendigheter.
4.7 av 7 - -
0.35 sekunder