Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Hope for Christmas (2018)

Pastor Greg prøver å vinne over en skeptisk forsamling når han skal holde sin første julegudstjeneste. Folk synes han er rar, altfor ing, men som tidligere krigsveteran har han kanskje noe å bringe? Så vinner han en "få alt du kan karre til deg i lpet av 3 minutter" konkurranse som havner på dagen han skal holde gudstjenesten. Og ikke nok med det, på vei tilbake, men dårlig tid, stopper heisen hvor det også er ei snart fødende kvinne...

Vurdering

3 av 1 stemme

Fakta

45min
Pastor Greg's Reboot - Hope for Christmas
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Greg Robbins
Manusforfatter
Skuespillere
Gregory P. Robbins
Pastor Greg
Shauna Robbins
Dame med stekepanne
Bryan Patrick Stoyle
John
Josie DiVincenzo
Charlie
Linda Mesi
Phyllis
Camryn Clune
Maria
Nikita Koloff
Jake
Katie Harrington
Julie
Produsenter
Shauna Robbins
Produsent
Bill Benn
Medprodusent
Patty Clune
Medprodusent
Brennan Derrick
Produsent
Deysha Johnson
Produsent
Annet
Larry Saunders
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Amatørkomedie om juleforberedelser

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

“Hope for Chrismas” er, tro det eller ei, en reboot av filmen “Pastor Greg's 1st Christmas” fra 2004, som sannsynligvis ikke var en reboot verdig. Julen nærmer seg og Pastor Greg må forberede sin første juletale for kirken, men det er mange ting som står i veien. Vil Pastor Greg greie å komme til kirken i tide?

Det eneste som “redder” filmen er at billig moderne utstyr gjør at god filmkvalitet er ganske lett å få til, men det hjelper ikke så mye på hverken skuespill eller manus. Det prøves å være morsomme, og for dem som liker denslags amatør humor så kanskje fungerer det der man tar seg selv lite høytidelig. Scenene her ser ut til å ha blitt slengt sammen uten å gi tid til å bygge en kontekst, samtidig som det legges inn noen alvorlige temaer men bare ved at det er lagt inn i dialogen slik at hendelsene i seg selv ikke blir vist. Det mest spennende som skjer er fødselen i heisen, men hele den seansen er også relativt urealistisk.

Det er tydelig at det er en kristen film. Det er tydelig at filmskaperne ikke tar sine roller veldig selvhøytidelig. Det er mange tydelige mangler, også i det denne filmen prøver å rendyrke. Heldigvis varer filmen ikke lenger og det greies på en måte å se en helhet i filmen, selv om det føles som et eneste stort kaos.
3 av 7 - -
0.4 sekunder