Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Michael: Et oppgjør med fortiden (2017)

Dette er en mini dokumentar og Michael Glatze, den homofile aktivisten som forlot sin legning, ble pastor og giftet seg. I kjølvannet av filmingen av “I am Michael” fikk Benjie Nycum, hans tidligere kjæreste, muligheten til å møte Michael igjen.

Vurdering

3.7 av 1 stemme

Fakta

19min
Michael lost and found
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Daniel Wilner
Skuespillere
Benjie Nycum
Seg selv
Michael Glatze
Seg selv
Produsenter
Benjie Nycum
Sjefsprodusent
Gillian Nycum
Produsent
Annet
Derek Strick
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

I kjølvannet av en kontrovers

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Etter å ha sett “I am Michael” var det veldig greit og se dokumentaren der de to hovedpersonene blir gjenforent etterpå og snakker om hendelsene, spesielt hva som skjedde etter der filmen “I am Michael” slutter. Dokumentaren trenger denne konteksten, så pass på enten lese om historien eller se filmen for at denne korte dokumentaren kan gi bedre mening.

Michael får mulighet til å forklare sitt syn noe samt gå inn på hvorfor bibelskolen han gikk på brøt med ham og kona. Det betyr også et bitte lite dykk inn i psyken hans og reisen med panikkanfall, ustabilitet og etterpåklokskap i forhold til relasjonene og de fundamentalistiske utsagnene som ble ytret på veien og som skapte et splid.

Klart det blir følelsesmessig, men det gjør det ekte og vi ser at det er oppegående, ikke fordømmende, tilgivende, gode og forsonende mennesker på begge sider - men også, for de som måtte lure, en sann historie som fortsatt holder og utvikler seg.
3.7 av 7 - -
0.29 sekunder