Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (8.4)
Stream på

Daisy (2016)

Daisy er en historie om de siste dagene til en 13 år gammel jente Daisy (Hattie Gotobed), som lider av Epidermolysis Bullosa (EB) og møter Stinky aka Peter (Max Brown), en britisk krigsveteran som er avhenging av narkotika. Han er stadig i heroinrus og trenger henne for å få ham ut.

Vurdering

6 av 2 stemmer

Fakta

29min
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Nancy Paton
Forfattere
Nancy Paton
Manusforfatter
Skuespillere
Karen Ford
Mor
James Chalmers
Daisy Far
Stephen Schreiber
Sam
Karen Ascoe
Dr. Amy Phillips
Hattie Gotobed
Daisy
Max Brown
Peter
Ciara Bailey
Emma
Lindsay Armaou
Sonia
Fox Jackson-Keen
Tom
Produsenter
Nancy Paton
Produsent
Richard Paton
Sjefsprodusent
Ashley Krysiak
Produsent
Farhan Khan
Produsent
Abraham Chowdhury
Medprodusent
Annet
Emma Gaffney
Redigering
Liam Iandoli
Cinematografi
Natali Drosou
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Vennskap som forandrer

“Daisy” er en veldig godt produsert kortfilm som berører hjerterota. Det handler om en 13 årig jente som har vært syk hele livet men som likevel greier å se ting positivt, og hun møter en krigsveteran som til tross for at han er avhengig av narkotika føler seg dratt til et vennskap med denne jenta. Jentas ord får ham til å ta et valg som vil forandre hans fremtid. Det er et budskap her om å gripe alt livet har å by på om man kan og leve fullt ut, til tross for at dette er en trist film om sykdom så er det også en film om håp og vennskap.
6 av 7 - -

Sykdom til inspirasjon og ettertanke

Denne sterke kortfilmen handler om 13årige Daisy, hun ligger for døden med kreft. Hun har ikke lenge igjen. Men i den tøffe tiden får hun kontakt med krigsveteranen og nå narkomane Stinky. Når Stinky ser Daisys tilværelse, begynner han for alvor å tenke over livet og hva det vil si å leve.

Daisy er en rørende kortfilm med et sterkt budskap om å ville leve annerledes, og se livet med nye øyne. Filmen har ikke noe direkte kristent budskap ved seg, men har et lite ekko av den bortkomne sønn. Selv om et tydelige kristent budskap mangler, med tanke på bibelen, Gud eller Jesus, så er dette en godt produsert kortfilm som alle trygt kan se. Den kan gi perspektiv i livet.

Kvaliteten er overraskende god og det er jobbet godt for å få både bilde, foto og skuespill til å virke så bra som det gjør. Filmen er vinner av flere priser og kan ses på den kristne strømmetjenesten NewFaithNetwork.
6 av 7 - -
0.37 sekunder