Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Klatreturen (2002)

To individualistiske toppklatrere tvinges til å være venner for å nå den høyeste toppen. Et dristig redningsoppdrag har akkurat gjort eventyreren Derrick William(George) fortjent til livets største klatretur, men med drømmen følger en uønsket makker. Michael Harris(Vaughn) tar ingen sjanser, holder seg til det kjente og tar sjelden risikoer.

Treningen kommer i annen rekke på grunn av deres litt ampre forhold til hverandre. Men ingenting kan forbedre dette turbulente teamet på den harde virkeligheten i de chilenske Andesfjellene. Klatreturen utvikler seg til å bli en prøve av vilje, karakter og offer, som presser dem begge til bristepunktet. The Climb (Klatreturen) er filmet i de fantastiske Wasatch-fjellene.

Vurdering

5.34 av 2 stemmer

Fakta

1t 41min
The Climb
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Robert Pierce
Manusforfatter
Patrick Egan
Manusforfatter
Skuespillere
Eddie Matthews
Chopper Co-Pilot
Ned Vaughn
Michael Harris
Jason George
Derrick Williams
Dabney Coleman
Mack
Kyli Santiago
Cheryl
Clifton Davis
Joseph
David Stuart
Greg
Todd Bridges
Eddie
Produsenter
John Shepherd
John Shepherd
Medprodusent
Dave Ross
Medprodusent
Jim Schmidt
Jim Schmidt
Medprodusent
Robert Pierce
Sjefsprodusent
Gordon Druvenga
Medprodusent
Jason Behrman
Produsent
Tim Moore
Medprodusent
Roger Flessing
Sjefsprodusent
Annet
Roger Boller
Cinematografi
Tim Hosman
Komponist
Randy Champion
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Sjeldent godt!

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dette er en film som klarer å vise hva kjærlighet, offer og ekte heltemot virkelig er. Mange filmer prøver å formidle det, og det er ikke mange som klarer det like godt som denne! Filmen viser også at vi kristne er mennesker og kan feile, men hånd i hånd med dette så vises tilgivelsens vei på en fin måte.En film som passer fint for evangelisering og som også utfordrer og oppmuntrer den troende!

Filmen kan innimellom lide under litt svakt skuespill, men den tar seg opp og gir filmen et godt resultat tross det. Selvom filmen har et ganske lavt budsjett så klarer World Wide Pictures å produsere en film med god kvalitet til å være en kristen film!
5.67 av 7 - -
0.28 sekunder