Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Long Ride Home (2003)

Jack Fowler(Travis) blir feilaktig sett på som en kaldblodig drapsmann og har måttet leve i skjul fra familien i åtte lange år. Nå finner han, skadet, veien hjem til kone og sønn og må forklare seg på best mulig måte. Nå må han finne den ekte morderen før en hevntørstig gruppe henger ham ut for et drap han ikke har begått, og han må prøve å vinne Laura(Taylor) sitt hjerte på ny før Sheriffen(Roberts) gjør det.

Vurdering

4.33 av 1 stemme

Fakta

13
1t 27min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Vaughn Taylor
Manusforfatter
Skuespillere
Eric Roberts
Eric Roberts
Sheriff Hank Bowman
Rance Howard
Eldre mann
Ernest Borgnine
Lucas Moat
Randy Travis
Jack Fowler / Jack Cole
Vaughn Taylor
Laura Fowler
Paul Tinder
Fullmektige Hart
Larry Zeug
Fange
Alec Medlock
Daniel Fowler
Steve Nave
Caleb Moat
Produsenter
Eddie Matthews
Medprodusent
Paul Tinder
Produsent
J. David Williams
Sjefsprodusent
J. Steven Ashcroft
Sjefsprodusent
Nick Goodwin Self
Medprodusent
Rene Veluzat
Produsent
Annet
Gela Sawall Ashcroft
Komponist
Gary Graver
Cinematografi
Scott Popjes
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Sannheten skal fram

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

"The Long Ride Home" er en av de få kristne westernfilmene der ute. Vi møter den kristne countrysangeren Randy Travis, den kjente B-film skuespilleren Eric Roberts og den kjente veteranen Ernest Borgnine i dette westerndramaet som tar for seg westernlivet i 1866!Filmen slenger ut endel bibelvers og vi følger med sønnen til Jack og Laura, Daniel, som virkelig utøver sitt kommende forkynnerkall ved å studere Ordet og leve det i praksis. Så på dette området er det Daniel som viser det kristne budskapet på best måte.

Rollen til Randy Travis er kanskje ikke satt inn for å være av den dype kristne sorten, selvom han prøver å konkurrere med sinn sønn om hvor de forskjellige versene står så detter det allikevel ut noen små banneord innimellom og hjertet hans er under filmens gang mest opptatt av andre ting enn Gud. Det legges ikke skjul på det kristne budskapet samtidig som det kunne ha blitt portrettert med en liten tileggsvri og et dypere innblikk i familiens ståsted når det gjaldt troen.Alec Medlock gjør en fin innsats i rollen som den barnetrosterke Daniel og viser at han har talent og har siden hatt større og mindre roller i flere tv-serier. I tilegg til å spille rollen som Jack, så bidrar Randy Travis med countrysangen "The Long Road Home" som han selv har skrevet!

Filmen blir litt kjedelig når den nærmer seg den siste halvtimen etter en vellaget begynnelse, men det blir allikevel en helt grei slutt.Filmen mottok Crown Award for Beste film, Beste drama med budget på over 250000 dollar og for beste manus! En helt grei og ganske sjelden film på det kristne markedet. Hvis du vil se andre westerninspirerte filmer så se gjerne "Det store rittet" og "Love Comes Softly" serien.
4.33 av 7 - -
0.47 sekunder