Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (5.4)
Stream på

Cry from the Mountain (1985)

Larry Sanders(Parker) har lovet sin ti år gamle sønn, Cal(Kidd), en fantastisk kajakk tur gjennom Alaskas villmarker, der muligheten er å oppleve naturens skjønnhet og det å kunne ha kvalitetstid med hverandre. Men Larrys tanker var ikke akkurat på Cal. Hans tanker var for det meste i et nesten sprukket ekteskap, som var klar til å gå i oppløsning, et problem flere mil avgårde, en familie som snart skulle skilles, noe som virket helt håpløst.

Ting begynner å skje på fjellet, en alvorlig ulykke, en mystisk fjellmann midt i villmarkens jungel, en hendelse som vil forandre deres liv for alltid.

Vurdering

4.33 av 1 stemme

Fakta

10
1t 15min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Daniel Quick
Manusforfatter
Skuespillere
Billy Graham
Billy Graham
Billy Graham
Chris Kidd
Cal Sanders
Coleen Gray
Marian Rissman
Allison Argo
Laurie Matthews
James Cavan
Jonathan
Rita Walter
Carolyn Sanders
Wes Parker
Larry Sanders
Produsenter
William F. Brown
Produsent
Jerry Ballew
Medprodusent
Annet
J. Michael Hooser
Redigering
J. Michael Hooser
Produksjonsdesign
J.A.C. Redford
Komponist
Gary D. Baker
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Et villmarkseventyr i trøbbel

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dette er en av de eldre filmene som World Wide Pictures står bak. ”Cry From The Mountain” er en villmarkshistorie der uventede ting skjer. Filmen omhandler familie og ekteskapsproblemer og det evige budskapet om frelse. Følg med Larry Sanders og hans sønn Cal på tur i villmarken der Cal får den triste beskjeden om at foreldrene skal skilles. Hva må til for at ekteskapet skal helbredes?En film som tar for seg viktige aspekter i livet og viser oss hvor viktig det er å ikke vente med å bli frelst når man kjenner Gud dra på ens hjerte. Dette er en film om et barns enkle og barnslige tro til Gud og det Han er i stand til å gjøre. Den omhandler et fint budskap, spesielt for den yngre garde.Bildet er ikke det aller beste noe som kunne ha løftet filmens helhetsinntrykk. Fin naturfotografering og et godt budskap er på god vei for å redde denne fra undergang. Skuespillet er så som så, men holder seg på det jevne i henhold til resten av kvaliteten.Alt i alt en grei kristen familiefilm som tar for seg ting som er aktuelle i den verden vi lever i. Filmen kan være noe langtekkelig tross sin korte lengde og historien noe forutsigbar. Man kunne ha gjort filmen noe bedre kvalitetsmessig sett ut fra sjangeren den er i, men samtidig så har man klart seg et lite stykke på vei. Filmen er utgitt i VHS format i Norge med tittelen ”Ropet fra fjellet”.
4.33 av 7 - -
0.24 sekunder