Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Prodigal (1983)

Ingen vet når Stuart familien begynte å gli fra hverandre. Den Amerikanske drømmen hadde blitt et mareritt av brutte forhold... konflikter med ulike mål... separasjon av hjerte- og sinn.
Når den tyve år gamle Greg(Hammond) vender tilbake hjem fra et skjult liv på en etterlatt øy, blir konfliktene innenfor familien bare mer tydelige og smertefulle.
Filmen er en dramatisk, livsnær fortelling om en families strev om å sette på plass bitene i livene sine igjen, men ettersom dette ikke helt fungerer av seg selv, så oppdager de at for å få forholdene i orden må de først få tilbake kontakten med deres Himmelske Far.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

10
1t 46min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
James F. Collier
Manusforfatter
Skuespillere
Billy Graham
Billy Graham
Billy Graham
Ken Wales
Styreforman
Ian Bannen
Riley Wyndham
Sarah Rush
Laura
Arliss Howard
Scott Stuart
Jim Smith
Tennisdommer
Jane Wilbur
Søndagsskolelærer
Susan Ludlow
Martha
John Boylan
Alex Thornhill
John Hammond
Greg Stuart
Produsenter
William F. Brown
Sjefsprodusent
Ken Wales
Produsent
Annet
Bruce Broughton
Komponist
Frank Stanley
Cinematografi
Bill Brame
Redigering
William J. Creber
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Flerfoldig om livet

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

”The Prodigal” er en film om brutte familierelasjoner, troskriser, hykleri, sannhet, evangelium, jakten på meningen med livet osv. I alt dette finner vi Scott Stuart en kristen som lever ut det kristne livet i ghettoen. Han møter motstand fra sine foreldre og ikke minst fra sin ufrelste bror Greg som har fått jobb som tennisinstruktør der det visst følger mer glamour enn han hadde forventet seg.En sterk film som tar for seg flere relevante emner, både i det kristne livet og livet ellers. Den har et budskap for den ikke kristne like mye som for den kristne. Jeg tror at flere kan kjenne seg igjen etter hvert som filmen går sin gang. Det er fint flettet inn flere detaljer innenfor områder som gjelder mennesket og dets behov og det hele blir en World Wide Pictures film med et budskap som ønsker og nå en til hjertet.Kvaliteten er ikke den aller beste men duger greit. Skuespillet fungerer bra til tider selv om den innimellom skranter litt. Arliss Howard gjør en god debutrolle som den som sees på som den som lever det kristne livet i familien.Alt i alt en film som kan anbefales og kan gjøre inntrykk selv om den går fram og avsluttes som flere lignende filmer fra World Wide Pictures, nemlig med et Billy Graham korstog. I denne filmen får vi kanskje noen av de lengste rollene som Billy Graham har vært med i når det kommer til filmer som har blitt utgitt gjennom selskapet hans.
5 av 7 - -
0.35 sekunder