Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (5.4)
Stream på

Second Glance (1992)

Dan Burgess(White) går på videregående og spør seg selv om hans kristendom er verdt å leve for. Det er duket for en fest og han vet at han ikke burde dra, men verden virker lokkende på ham. Han er interessert i ei jente på skolen, men vet at han ikke burde date henne. Vennene hans gjør hele tiden narr av Jesus og Dan han føler at han går glipp av all morroa som verden lokker med. Så en kveld så sier han utifra frustrasjon til Gud at han skulle ønske at han aldri var kristen. Får han ønsket sitt oppfylt?

Vurdering

4 av 2 stemmer

Fakta

50min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Rich Christiano
Rich Christiano
Manusforfatter
Danny Carrales
Manusforfatter
Michael Martin
Manusforfatter
John Newcombe
Manusforfatter
Skuespillere
David A. R. White
David A. R. White
Dan Burgess
Mitch Mattix
Todd
John Jimerson
Scotty
Mandy Posey
Jenny
Blaine Picket
Muriel
Denise Weatherly
Tamara
Robert Kuns
Randy
Produsenter
Rich Christiano
Rich Christiano
Produsent
Annet
Wes Llewellyn
Cinematografi
Rich Christiano
Rich Christiano
Redigering
Keith Vivrette
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Enkel med et poeng

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Som vanlig fra Christiano Brothers så få vi en liten godfilm som tar opp temaer som kanskje kristne sliter litt med, og denne ganger er det problem med jenter, synd og det å ikke tro man har en påvirkning på verden når man lever som en god kristen. Selv om de aller fleste er av middels kvalitet så er de ofte med gode poenger og til tross for at de er litt utdaterte så er de severdige middels korte filmer. ”Second Glance” inkluderer som flere av de andre alternative virkeligheter og engler for å fortelle historien og få fram poengene.”Second Glance” går altså godt inn i rekken av småmorsomme og samtidig alvorlige, men enkle filmene. Et kjennetegn er at de er ganske direkte og rett på sak, men mangler den dybden i historien som en veldig god film som regel har, selv om historien er en god i sin enkelhet og overdrevenhet.Secon Glance er verd en Second Glance hvis man vet hva man får av 90-talls Chrisitano Brothers filmene.
4 av 7 - -

Jesus eller verden?

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Nok en interessant story fra Rich Christiano & Co, flettet sammen til en helt grei kristen film som kan lære enhvert kristen, som befinner seg i liknende situasjon som hovedpersonen, noe om de virkelige verdiene i dette livet og hva som er verdt og leve for. Er vi på nippet til å gi opp kristenlivet vårt og gi etter for de lystene verden har å gi, eller vil vi virkelig se at Jesus har noe bedre å tilby? Filmen viser oss bl.a. hvordan synden og verden kun kan gi en kortvarig nytelse, den viser oss også hvordan bønn kan ha sin virkning selvom det ikke helt ser sånn ut. Tror sjelden noen opplever slike ting som Dan gjør i filmen, at han får en mulighet å se sitt liv fra et annet perspektiv, men denne kan nok få enhver til å tenke litt.

Det triste er at kvaliteten på Christiano filmene er såpass lave at filmene mister noe av sitt særpreg den kunne hatt. Bildekvaliteten og klippingen gjør filmen til å se ut som en kjip film, og når musikken består av elektronisk keyboard musikk, så merker man et vist amatørpreg over det hele. Selvom melodien i starten faktisk kan være litt fengende og minne litt om musikken i "The Prodigal" så blir det hele litt for billig. Men det som alltid redder disse filmene er nok storyene som kan være tidvis morsomme men også seriøse samtidig.
4 av 7 - -
0.46 sekunder