Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Confessions of a Prodigal Son (2015)

Sean har bestemt seg. Han skal bo borte fra foreldrene sine, spesielt sin far, og ikke minst deres tro og vise at han kan leve og finne ut av livet på sin egen måte. Nesten to år er gått og han er fortsatt på veien for å finne svar på livets sprøsmål, men så begynner han å selv stille spørsmål om alt er slik det bør være når han er konfrontert av sin professor på skolen. Han er nødt til å se på sitt liv som en historie, sammen med sin beste venn som også er på vei i feil retning og en vakker ung kvinne som er på vei til å finne svaret på de problemer livet har gitt henne. Alt dette er med på å forandre hvordan Sean er nødt til å se på livet og sine valg. Men kan hans allerde noe feilsåtte retning i livet få en lykkelig slutt?

Vurdering

3.3 av 1 stemme

Fakta

1t 30min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Allan Spiers
Forfattere
Nathan Clarkson
Manusforfatter
Skuespillere
Kevin Sorbo
Pastor Matthews
Rich Swingle
Hjemløs Mann
Laura Black
Mrs. Matthews
Gary Curtis
Jason
Rachael Lee
Ali
Braeden Baade
Bradley
Darwin Harris
Professor Truman
Creagen Dow
Brian
Produsenter
Nathan Clarkson
Produsent
Allan Spiers
Produsent
Mark Mangrum
Sjefsprodusent
Annet
Sean Waldron
Redigering
Andrew B. Lee
Cinematografi
Joel Clarkson
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Prøver mer enn det den er

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Helt fra starten av filmen er det tydelig hvilken type film dette er. Tittelen avslører jo at historien er basert på en lignelse, og da mener jeg at historien bør gjøre noe mer originalt enn kun å oversette det til en moderne setting. På en måte så greier den det ved å utvide historien til en utforsking av identitet, “din historie”, dine valg og søken etter meningen med livet. Ellers så er den full av passe pinlig dialog, mislykket forsøk på å være overkreativ med kamera, stereotypiske karakterer, forutsigbar historie og ikke minst noe oversimplifisert budskap. Det skal gjøres godt å krabbe seg ut av forsteintrykket som er gitt, noe denne filmen ikke helt greier.

Er det en moderne variant av lignelsen om den fortapte sønn mikset med litt romantikk du er ute etter så treffer du forsåvidt blink. Ser du derimot etter en film med god kvalitet så blir du nok heller noe skuffet.
3.3 av 7 - -
0.5 sekunder