Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Undeserved (2016)

Dawn er snart ferdig på high school når hennes når hennes forsømmende og festglade mor blir drept. Det tvinger henne til å bo hos hennes tante Jamie som er medpastor i en kirke med sin ekteman Willem. Ikke lenger etter, og alt går veldig bra, tar ting en brå vending og hun rømmer. Når Jamie forstår at hjemmet hennes ikke var det trygge stedet hun trodde det var går hun på leten etter Dawn.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

1t 48min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Marc Steele
Forfattere
Marc Steele
Manusforfatter
Skuespillere
Emily Kimball
Dawn
Marc Steele
David
Katie O'Grady
Jamie
Rachel Morgan
Rachel
Ryan Joiner
Brooke
Bethany Jacobs
Janelle
Jana Lee Hamblin
Lori
Jason Glick
Willem
Thomas Gleicher
Hjemløs
Produsenter
Katie O'Grady
Produsent
Rachel Morgan
Produsent
Annet
Jon Meyer
Redigering
Jon Meyer
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Hvordan ungdom faller utenfor

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dawn får en uheldig start på sin ungdom når moren blir drept, moren som ikke var en veldig god mor. Hun flytter til sin tante og onkel som er et pastorpar og etter sigende det perfekte hjemmet, men det også går feil. Vi får se det når pastoren preker noe annet enn evangeliet fra prekestolen at noe skurrer, og når han kysser Dawn vet vi at hun ikke har et godt gjennom. Derfra går det nedover og hun rømmer og bor på gaten. Denne filmen handler om å fange opp de som havner i grøften uten at det er deres feil før det er for sent. Filmen viser godt hvordan Dawn blir lurt inn i prostitusjon sakte men sikkert, noe som er fryktelig å vitne når der er ingen til å se eller stoppe henne.

Jeg synes dette er et eksempel på en godt laget kristen film som ikke preker for å preke(selv om det er enkel kristen forkynnelse her også) men som tør å ta opp tunge tema selv om det ikke er med veletablerte skuespillere. Det er modig av en kristen film å ikke la alle kristne være helgener, men viser at selv der er det mindre gode mennesker. Vi får et blikk inn i den vonde hverdagen til unge som blir lurt inn i et liv de ikke ønsker. I det ligger det et kall til å gjøre noe, å hjelpe, å forandre noe eller i det minste selv være et godt eksempel som ser og lytter og er god mot sine egne.
5 av 7 - -
0.31 sekunder