Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Forever Strong (2008)

En rugby spiller ender opp på et ungdomsfengsel etter å kjørt bil i fylla sammen med sin kjæreste. Der går han motvillig til å trene sammen med Highland Rugby, et lag som står for mye av det han avskyr men er blant de beste i landet. Likevel så er det noe med moralen i laget han ikke greier å forakte helt, og han er nødt til å forandre seg for å ta del. Det ultimate oppgjøret kommer når han møter det laget hans far er trener for i det Nasjonale Mesterskapet.

Vurdering

5.7 av 1 stemme

Fakta

1t 49min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
David Pliler
Manusforfatter
Skuespillere
Sean Astin
Marcus Tate
Sean Faris
Rick Penning
Larry Bagby
Trener Cal
K. Danor Gerald
Trener JT
Taylor Moulton
Highland Fan
Kepa Kruse
Tumo
Arielle Kebbel
Emily
Max Kasch
Griggs
Nathan West
Quentin
Michael J. Pagan
Kurt
Produsenter
Ryan Little
Produsent
David Pliler
Sjefsprodusent
Steven A. Lee
Produsent
Adam Abel
Produsent
Brad Pelo
Sjefsprodusent
Brian Peck
Medprodusent
Annet
John Lyde
Redigering
T. C. Christensen
Cinematografi
Gary Sivertsen
Produksjonsdesign
Bart Hendrickson
Komponist
J Bateman
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

En sportsfilm med mening

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

“Forever Strong” er en rørende og god film om rugby, et lag som spiller for noe mer enn å vinne og en person som ikke vet hva han spiller for. Rick falt utenfor når han fyllekjørte, og får en ny sjanse ved sitt opphold i ungdomsfengselet ved å bli gitt muligheten til å spille rugby for et lag som han ikke hører hjemme i. Både spillerne og treneren ser ham slik han ikke er blitt sett før og lærer ham en del nye perspektiver på livet som har ringvirkninger ikke bare for ham men også hans familie.

Det er et subtilt kristent budskap i filmen som kommer til syne ved at treneren nevner Gud og at laget ber sammen foran en kamp, men hovedvekten er ikke på kjernen i kristen tro men snarere moralen og integriteten som kommer fra denne troen til Gud og sprer seg til de rundt. Det er vennskap, nye holdninger, ære og reparerte relasjoner som er det denne filmen vil formidle. Den styrken som er i troen kommer fram på banen likesom i livet.
5.7 av 7 - -
0.34 sekunder