Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

New Hope (2012)

Mike Evans (Samuel Davis) er ikke så veldig entusiastisk av å begynne på en ny skole midt i det siste året på skolen. Enda mindre liker han å begynne på basketball laget, spesielt siden Lucas (Ben Davies) spiller der, en gutt som ikke tar vel imot den nye. Han er lojal mot sin bror Chase som tok livet sitt tidligere på året, og er redd for at Mike skal prøve å ta hans plass, og derav øker hans sinne rettet mot Mike. Selv finner Mike fred i forholdet til Jasmine, Chase tideligere kjæreste som også prøver å finne seg til rette etter dødsfallet.

Mike må møte dette nye livet med alt det han har lært i livet og av sin kristne tro. Han er nødt til å vende det andre kinnet til og tilgi de som gjør feil mot ham. For Mike blir det en trosprøve han ikke før har opplevd.

Vurdering

3.67 av 1 stemme

Fakta

2t 4min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Rodney Ray
Forfattere
Rodney Ray
Manusforfatter
Skuespillere
Ben Davies
Lucas Green
Samuel Davis
Michael Evans
Reginald Robinson
Coach Miller
Julie Kendall
Olivia Evans
Perry Frost
Jasmine Stone
Amy Dousay
Emily
Dodie Brown
Sally Green
Produsenter
Rodney Ray
Sjefsprodusent
Jill Ray
Sjefsprodusent
Christina Porter
Produsent
Annet
Cole Prine
Redigering
Neal Bryant
Cinematografi
Daryl Wolgemuth
Komponist
Kenneth Sutton
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Ny begynnelse, nytt håp?

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

New Hope starter som veldig mange andre filmer, og dermed blir første inntrykket at dette blir en kjedelig og lite kreativ film. Michael og familien er nye i byen som betyr ny skole og nytt basketball lag. Faren hans er pastor, men Michael ser ikke så veldig positivt på akkurat det. Altså, familieproblemer, skoleproblemer, problemer med venner, sport problemer og ikke minst problemer med troen.Vi blir introdusert til settingen veldig kjapt, og ikke minst så bare venter problemene på Michael før han engang får kommet ordenlig inn i miljøet. Det mangler en troverdig oppbyggelse av historien, og ikke minst, så møter han selvsagt jenta han har lagt øye til på skolen tilfeldigvis når han tar seg en spasertur. Heldigvis kan det endre seg utover, for selv om bakteppet er ganske klisjé, så trenger ikke filmen være det.Dessverre blir filmen aldri mer enn grei skuring med noen lyspunkter som prøver å fortelle et godt budskap. Det er en relativt lang dramafilm som tar opp temaer som selvmord, sorg og det å komme over når noen nære dør – og mye av dette blir det prøvd og gitt et lys over fra et bibelsk perspektiv. Filmen handler mye om relasjoner som oppstår når den nye familien flytter inn og berøres av sorgen, men også om hvor vanskelig det er å gi slipp på den relasjon man en gang hadde.
3.67 av 7 - -
0.19 sekunder