Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Walk (2004)

Livet til Sydney(Pigford) faller fra hverandre etter at faren hennes kollapser og dør. Hun prøver selvmord og går gjennom dårlige forhold og bryr seg ikke så mye om livet sitt. Hun ender så opp i kirken for å gjøre samfunnstjeneste etter å ha havnet i arresten, og der møter hun ungdomspastoren Whitman(Holmes) som prøver å gi henne litt veiledning i livet.

Vurdering

3.17 av 2 stemmer

Fakta

1t 19min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Thomas Forbes
Forfattere
Carlyle Chalmers
Manusforfatter
Skuespillere
L. Warren Young
Larry Lee
Carol Mitchell-Leon
Mrs. Simmons
Dwayne Boyd
Kalfani
Sabah
Angela
Charles Black
Pastor Baker
Nicky Buggs
Shelly Lee
Regina Belle
Sylvia Lee
Teck Holmes
Whitman Hester
Eva Pigford
Sydney Lee
Produsenter
Donnie Leapheart
Medprodusent
Carlyle Chalmers
Produsent
Annet
Donnie Leapheart
Redigering
Jon Swindall
Cinematografi
Rodney Breedlove
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Drama om å miste og finne

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Jeg likte veldig godt mange av kameravinklene og stemningen som kom fram i kinematografien. Det gav en følelse av kvalitet som fungerte veldig godt. Skuespillet virket noen ganger mer som monolog selv om det var dialog, men som regel var det også helt greit og jeg synes filmen var godt gjennomført til tross for at man kan merke lavbudsjettet. Historien er ikke den mest spesielle og kreative, men får deg til å følge med og underholder selv med noen digresjoner.Filmen handler om det å miste noen, og så miste seg selv og sin tro – og hvordan man da kan finne veien ut av det. Temaet blir behandlet greit gjennom filmen uten å miste Guds rolle i det hele, og slik en film med et godt kristent budskap.
3.67 av 7 - -

Ikke den mest givende filmen

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

"The Walk" er en film om det ene dødsfallet etter det andre og gjennom det starter en søken etter meningen med livet for Sydney(Pigford). Filmen blir desverre litt for kjedelig og tam bl.a. med hjelp av noe dårlig skuespill og lydkvalitet. Storyen er litt så som så og filmen blir dermed litt langdrøyd og man vet omtrent hva som vil komme til å skje.

Det mest vesentlige som filmen mangler er Jesus fokuset som jeg synes enhver kristen produksjon burde hatt. Det blir lagt en energisk preken, i karismatisk negro spiritual stil, mot slutten av filmen, men uten Jesus. Selvom prekenen hadde noen gode poenger så var den vesentlig mangelfull og det hele ender litt merkelig og rart.

Filmlagerne skjuler ikke hva de ønsker å formidle men man får fort en forståelse som om alt fikser seg når man kommer inn i kirka.

En interessant ting midt i filmen er kritt tavla på ungdomspastorens kontor, hvor navnet til regissøren står skrevet.
2.67 av 7 - -
0.33 sekunder