Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (4.9)
Stream på

Pamela's Prayer (1998)

Denne filmen tar for seg den unike og sanne historien om Pamela Bucklin(Orrego), helt fra fødselen i 1969 til bryllupsdagen hennes i 1991.
Alle vennene hennes hadde kjærester og datet, men det hadde ikke Pamela. Det virket urettferdig at faren(Scheideman) hennes insisterte, når det gjaldt den høyeste kvaliteten for renhet. Ja, det virket urettferdig...helt til hun giftet seg.

Vurdering

4 av 2 stemmer

Fakta

57min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Dave Christiano
Dave Christiano
Manusforfatter
Skuespillere
Serena Orrego
Pamela Bucklin
Sophie Christiano
Pamela som baby
Clif Willis
Pastor
Troy Barker
Andy
Mary Lou Ward
Waynes mor
Gerry Marx
Waynes far
Shawn Hardin
Sarah Bucklin
Justin Crafts
Jerry
Sarah Padbury
Jessica
Ted Kuenz
Fredric
Produsenter
Dave Christiano
Dave Christiano
Produsent
Maria Christiano
Medprodusent
Annet
Dave Christiano
Dave Christiano
Cinematografi
Dave Christiano
Dave Christiano
Redigering
Billy Davis
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Lav filmkvalitet men høy renhetsfaktor

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Budskapet i "Pamela's Prayer" er et viktig budskap, spesielt for kristne ungdommer idag. Når det gjelder renhet og avholdenhet, så tar mange kristne ungdommer altfor lett på det. Dette er en film som viser et av de høyeste kvalitetene for renhet. Det vil alltids være noen som sikkert er imot filmens renhetssyn, men de bør ihvertfall vise filmen og personene det gjelder høy respekt, for det er ikke tvil om at budskapet i filmen trengs å nåes ut blandt kristne idag bl.a. pga. den sekulariseringen som pågår i dagens kristenhet.

Budskapet i filmen er ganske så enestående, men det som trekker ned noe av filmens troverdrighet og touch er de svake skuespillerpresentasjonene. Man kan ganske klart merke seg at dette er førstegansskuespillere uten mye erfaring. Bilde og lyd kunne også blitt gjort mer moderne. Christiano folket er flinke med det å holde seg til 80-tallet, spesielt i kostymer, og siden mye av handlingen pågår på 80-tallet så får de jo bruk for sine kostyme ferdigheter og 80-talls kvalitet.

Musikken i filmen kan fort bli litt ensidig og kjedelig men den har sin sjarm den også. Filmen bringer fram mange gode poenger til dagens kristenhet og det skader ikke å ta en titt på filmen, den viser virkelig hva ekte kjærlighet er og at kjærligheten kan vente med det som hører ekteskapet til, til ekteskapet. Filmen viser oss også hvor viktig det er å tie litt mer når folk sprer falske rykter om en, og en annen interessant og morsom ting er at før man blåser av lysene på bursdagskaken, så be et stille ønske til Gud.

Filmen har god Jesusfokus og viser også hvor viktig det er å tilgi dem som har bommet litt på målet. I filmens handling så ser vi hvordan faren til Pamela jobber i et kristent filmbibliotek og hvordan det stadig kan glimte til med noen plakater av mer eller mindre kjente kristne filmer. Filmen kunne ha blitt kortet ned noe, men i sin helhet er dette en helt grei film, spesielt rettet mot kristen ungdom.
4 av 7 - -
0.28 sekunder