Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Do You Believe? (2015)

Et dusin forskjellige sjeler vandrer i alle retninger, alle i søken etter noe mer. Når deres liv uventet krysser er alle på vei til å oppdage at det er kraft i Kristi Kors... selv om de ikke enda tror på det.

Når en lokal pastor er rystet av den synlige troen til en gammel gatepredikant blir han minnet på at sann tro alltid krever handling. Reaksjonen hans setter igang en reise drevet av tro som påvirker alle som kommer i nærheten av kraften på en måte som bare Gud kunne orkestrert.

Vurdering

6.7 av 1 stemme

Fakta

2t
Believe
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Cary Solomon
Manusforfatter
Chuck Konzelman
Manusforfatter
Skuespillere
Sean Astin
Dr. Farell
Ted McGinley
Matthew
Mira Sorvino
Samantha
Kevin Yon
Gabe, Taxi Sjåfør
Delroy Lindo
Malachi
Produsenter
Sean Astin
Produsent
Harold Cronk
Produsent
Michael Scott
Michael Scott
Produsent
Cary Solomon
Produsent
Russell Wolfe
Russell Wolfe
Produsent
Chuck Konzelman
Produsent
Vance Null
Produsent
Matt Shapira
Medprodusent
Annet
Will Musser
Komponist
Brian Shanley
Cinematografi
Vance Null
Redigering
Dallas Montgomery
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Kvalitetsdrama om ringvirkningene til tro

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dette er en storsatninge av en produksjon der en liten gruppe kristne produksjonsselskaper sammen har gått fram for å produsere en film. Det betyr en film av kvalitet, stor distribusjon og markedsføring, noen mer kjente navn på rollelisten og ikke minst et velskrevet og gjenomtenkt manus. Alt er i grunn kvalitet og det merkes at det er jobbet mye med en film som dette.

Selve konseptet er velkjent, der flere forskjellige historier i samme by blir knyttet sammen og overlapper grunnet noen enkelthendelser som har ringvirkninger. Konseptet passer veldig godt inn i et kristent format der en enkel troshandling fører til en preken som fører til livsforvandlende øyeblikk hos folk. Det er veldig mange tema som tas opp men felles er at vi får innblikk inn i hverdagsliv og strevet til folk i forskjellige situasjoner.

Budskapet er sterkt og forkynnelsen er direkte. Poenget i filmen er likevel ikke å prakke det enkle budskapet om korset på folk, men hva det enkle budskapet fører til forandring i folks liv om enn så subtilt. Det er ekte, det er varmt, det er sterkt og det er virkelighetsnært. Dette er et drama av kvalitet.
6.7 av 7 - -
0.41 sekunder