Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

God's Not Dead: A Light in Darkness (2018)

Pastor Dave svarer på en utenkelig tragedie i kirken hans, som etter mye media og protester, ender opp i flammer og med hans gode venn og medpastor, Jude, død. Kirken ligger midt på campus til et universitet, og de ønsker å få fjernet den kontroversielle, og gamle, kirken som sier at sannheten over alle er Jesus.

Vurdering

4.3 av 1 stemme

Fakta

1t 45min
God's Not Dead: A Light in the Darkness, God's Not Dead 3
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Michael Mason
Forfattere
Howard Klausner
Manusforfatter
Michael Mason
Manusforfatter
Skuespillere
David de Vos
Reporter
David A. R. White
David A. R. White
Pastor Dave Hill
Ted McGinley
Thomas Ellsworth
Gregory Alan Williams
Pastor Roland Dial
Benjamin A. Onyango
Pastor Jude
Duncan Phillips
Duncan Phillips
Michael Tait
Michael Tait
Shane Harper
Josh Wheaton
Jude S. Walko
Hjemløs far
Produsenter
Vance Null
Produsent
Michael Scott
Michael Scott
Produsent
David de Vos
Produsent
Alysoun Wolfe
Produsent
Robert Katz
Produsent
Dan Campbell
Produsent
Troy Duhon
Produsent
Brittany Yost
Produsent
Annet
Brian Shanley
Cinematografi
Mitchell Crisp
Produksjonsdesign
Pancho Burgos-Goizueta
Komponist
Joseph Sandoval
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Når kirken din er i fare...

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Tredje film i serien “Gud er Ikke Død” tar historien videre når pastoren nekter å gi opp sin kirke som har skapt overskrifter i media, og er villig til å gå rettens vei for å beholde kirken og samtidig stå for sin tro på Gud og holde fast ved at den er fortsatt relevant. Følelsen filmen gir og kvaliteten er fortsatt lik, så det er ikke mye overraskelser sånn sett. Budskapet er også solid, men filmen blir noe langdryg i lengden. Det legges for eksempel stor vekt på forholdet mellom Pastor Dave og hans bror Pearce som er advokat og tar saken. Jeg liker likevel at det er mange historier som er knyttet hendelsene og som syr sammen filmen.

Det er ellers en film som er diktet opp og dermed mangler noe av hvordan ting i virkeligheten er selv om det helt klart er tatt inn elementer av politikk som er veldig dagsaktuelle og på mange måter er virkelighetsnære. Jeg liker for eksempel at selv pastoren ikke er så veldig god til å holde følelsene unna det å leve livet, og det kompliserer filmen. Det er likevel noe her som er hakket overdrevet, for eksempel hvor enkelt rettsprosessen virker - det at en skole kan bestemme å fjerne andres eiendom uten videre(det er, ihvertfall i Amerika, statlig skole til tross, ikke noe de har makt over slik systemet er bygget opp). Det samme gjelder for eksempel sørgeperioden til Dave som blir noe kort og veldig fort over, en ting som i virkeligheten hadde preget samfunnet mye mer og dypere. Det er andre småting som skranter også, men alt i alt er det er underholdende og god film.
4.3 av 7 - -
0.5 sekunder