Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

2025 - The World enslaved by a Virus (2021)

Året er 2025. Siden Coronaviruset kom i 2020 så har jorden ikke vært den samme. Et kommunistisk system men én verdensstyre har blitt etablert. Engelsk er språket som det skal kommuniseres i. Kontakt mellom mennesker er minimalisert. Kristendom er blitt svartelistet. Gamle grunnlover eksisterer ikke lenger. I Tyskland starter en liten gruppe unge kristen en undergrunnskirke for å forene kristne og vinne tilbake sin frihet.

Vurdering

3.3 av 1 stemme

Fakta

1t 31min
Land: USA
Språk: Tysk, Engelsk

Medvirkende

Regissør
Simon Wesely
Joshua Wesely
Forfattere
Joshua Wesely
Manusforfatter
Simon Wesely
Manusforfatter
Skuespillere
Joshua Wesely
Roy
Simon Wesely
Dylan
Matthew Dougan
Hunter
Coby Gilyard
Police IT
Isabelle Scheuermann
Leila
Antonia Joy Speer
Hannah
Lukas Speer
Luc
John Vogt
Forhører
Tabitha Wesely
Lucinda
Laura Wieder
Holly
Produsenter
Joshua Wesely
Produsent
Simon Wesely
Produsent
Annet
Simon Wesely
Redigering
Joshua Wesely
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Kristne på tæggetokt

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Denne filmen er en av de som rir på Covid bølgen, og i denne så ser de fem år fram i tid til en tid hvor rettigheter ikke finnes lenger og kristne er jaktet på, alt som et påskudd etter at viruset kom i 2020. Vår helt, Roy, sverger til bibelen og den gamle tyske loven som to gode rettesnorer for moral og rettigheter. Sammen med sin søster lurer de på hvor mange kristne som gjemmer seg rundt om og bestemmer seg for å finne dem, med en plan å gjøre slik de første kristne i sin tid gjorde - spraye fisker.

Kvaliteten er ganske laber. Mye sakte scener, selv om det forsøkes på noe action helt fra start. Vi blir fortalt i lange samtaler hva som har skjedd, og hva som planlegges, samt det er lange transportetapper med vandring, svakt skrevet kontinuitet i historien hvor karakterer og hendelser blir dårlig introdusert etc. som tyder på filmskapere med ganske lite erfaring på hvordan lage en god film. Moderne teknologi gjør det mulig å få noe filmatisk pent ut av det, men det hjelper ikke stort med å gjøre filmen mindre kjedelig.

Det er likevel gøy at det prøves å lage film når man har noe som på mange måter er en god ide.
3.3 av 7 - -
0.41 sekunder