Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

90 Minutes in Heaven (2015)

Don Piper(Hayden Christensen) kræsjer bilen sin og blir erklært død på åstedet. 90 minutter senere kommer en pastor forbi og ønsker å be over den døde og da våkner Don til live igjen, syngende på en salme. Basert på boken og den sanne historien forteller filmen det som skjedde etter ulykken samt om opplevelsen Don Piper hadde når han var i himmelen.

Vurdering

4.7 av 1 stemme

Fakta

2t 1min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Michael Polish
Forfattere
Michael Polish
Manusforfatter
Cecil Murphey
Forfatter
Don Piper
Forfatter
Skuespillere
Rhoda Griffis
Rhoda Griffis
Mary Nell
Hayden Christensen
Don Piper
Michael W. Smith
Cliff McArdle
Elizabeth Hunter
Nicole Piper
Gregory Alan Williams
Terapidoktor
Jody Thompson
Ambulansesjåfør
Nicholas Pryor
J.V. Thomas
Kate Bosworth
Eva Piper
Fred Dalton Thompson
Jay B. Perkins
Trevor Allen Martin
Barry Wilson
Produsenter
Harrison Powell
Medprodusent
Michael Polish
Produsent
Rick Jackson
Produsent
George Furla
Produsent
Randall Emmett
Produsent
Marsha L. Swinton
Medprodusent
Timothy C. Sullivan
Medprodusent
Dawn Parouse
Produsent
Jason Netter
Sjefsprodusent
Annet
Michael W. Smith
Komponist
M. David Mullen
Cinematografi
Tyler Smith
Komponist
Adam Henderson
Produksjonsdesign
Cary Gries
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

90 minutter i sykehus

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Jeg husker godt når boken til Don Piper om hans 90 minutter i himmelen ble gitt ut og halve kristennorge hadde lest den. Ikke jeg. Så, jeg så denne filmen i forventing av at det var mer himmel enn, hva skal man si, helvete. Noe overrasket ble jeg over hvor mye av historien handlet om Don sin vei tilbake fra de skadene han pådro seg og den smerten han opplevde. Det ble en mye mer nær film, som handlet om barmhjertighet og finne igjen troen på livet og igjen åpne seg for de rundt seg. Det var ingen lett vei med bønnesvar og bam, helbredet. De som har lest boken og kjenner til den sanne historien filmen baserer seg på vil nok få mer som de forventer.

I rollen som Don er Hayden Christenson og kona Eva spilles av Kate Bosworth som er relativt kjente fjes i ukjente roller, som sammen bærer filmen. For en såpass monoton film som dette kreves det litt for å holde på publikum. Men, for all del, filmen er ikke dårlig. For min del ble det likevel litt vel mye å drøye filmen så lenge når handlingen stort sett foregår i et sykehus uten alt for mye munterhet. Vi får forøvrig også se Michael W. Smith i en av rollene.

"90 minutter i himmelen" er en ganske velprodusert film(en ting som helt klart redder mye), som har sine gode øyeblikk og som har en historie å fortelle med et budskap som har fanget mange menneskesinn siden hendelsen først tok sted.
4.7 av 7 - -
0.37 sekunder