Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Young Believers (2012)

Fire Kristne ungdommer bestemmer seg for å holde seg rene på ungdomskolen - altså ikke drikke, ikke ta narkotika og ikke ha sex. Delilah, David, Leah og Luke har greid det så bra hittil, men det siste året begynner fristelsene å bli sterkere.

Vurdering

3 av 1 stemme

Fakta

1t 19min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Jay Gerren
Forfattere
Jay Gerren
Manusforfatter
Skuespillere
Kelsey Tanaka
Delilah
Ryan N. Taylor
Luke
Eryn Moore
Leah
Brandon Vielkind
David
Sid De Loera
Jude
Gabriel Newman
Mookie
La Quinthia Miller
Laverne
Produsenter
Jay Gerren
Produsent
Tyler Sadler
Medprodusent
Annet
Jay Gerren
Redigering
Dearman Nathan
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Ungdom som møter fristelser i livet

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Fire ungdommer bestemmer seg for å holde seg unna sex, alkohol og narkotika og lager sin egen lille klubb for å støtte hverandre i ferden gjennom ungdomsskolen. Filmen handler om deres siste år da ting virkelig begynner å bli vanskelig for dem, ikke bare å motstå de fristelsene de har satt seg fore for å motstå men også hvordan leve et fruktbart kristenliv. Greit utgangspunkt men det er dessverre en ganske så svak produksjon selv om det kan være interessant å følge samtalene og hva som skjer vennene imellom.

Det er lite handling i filmen og mye snakk om hva som har skjedd og skjer som betyr mye filming av skuespillerne som snakker noe som blir veldig ensformig i lengden. Det er ting å lære av i selve samtalene her og der og filmen kan brukes i ungdomsgruppe sammenheng til diskusjon eller i stedet for preken, men den mangler kvalitetene som gjør at folk vil la seg underholde. Det snakkes om temaer kristne er opptatt av, og da spesielt noen temaer som kun kristne er opptatt av. Kvaliteten er altså ikke veldig god, men det er likevel ting som trekker opp - for ungdommene kommer opp i relevante situasjoner og snakker om dypere ting enn bare det overfladiske.

Personlig synes jeg likevel det er gøy at filmskaperspirer prøver seg på å lage film selv om de første forsøkene ikke når all verdens kvalitet.
3 av 7 - -
0.33 sekunder