Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Hidden Secrets (2006)

En gjeng gode venner møtes igjen i begravelsen til en av deres avdøde venn. Selv om de har gått hver sin vei og fått ver sin overbevisning så holder vennskapet deres godt, men møter likevel utfordringer i møte med fortiden og valgene hver av dem har tatt. Etter hvert som de tar igjen tapt tid kommer dukker flere sider ved deres fortid opp som de må ta standpunkt til.

Vurdering

4.84 av 2 stemmer

Fakta

1t 30min
A Simple Twist of Faith
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Sean Paul Murphy
Manusforfatter
Carey Scott
Manusforfatter
Michael Scott
Michael Scott
Manusforfatter
David A. R. White
David A. R. White
Manusforfatter
Russell Wolfe
Russell Wolfe
Manusforfatter
Timothy Ratajczak
Manusforfatter
Skuespillere
David A. R. White
David A. R. White
Jeremy Evans
John Schneider
John Schneider
Gary Zimmerman
Corin Nemec
Michael Stover
Tracy Melchior
Sherry Hayden
Reginald VelJohnson
Norman Wexler
Gregg Binkley
Harold Mirfin
Sean Sedgwick
Anthony DeMeo
Staci Keanan
Rachel Wilson
Produsenter
Michael Scott
Michael Scott
Produsent
Andrea Logan White
Andrea Logan White
Medprodusent
Russell Wolfe
Russell Wolfe
Produsent
Corin Nemec
Medprodusent
Milton Mabry
Sjefsprodusent
Steve Seabury
Sjefsprodusent
Annet
Todd Barron
Cinematografi
Albert Chang
Komponist
Brandon Dumas
Redigering
Jeremy Heemskerk
Redigering
Christopher Hooper
Redigering
Michael Levinson
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Artig film om noen av livets harde sider

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

«Hidden Secrets» tar for seg mange forskjellige typer kristne og synder de ikke har blitt helt kvitt, og om hvordan mange av syndene er skjult for de forskjellige kristne som kommer sammen til en felles bekjents begravelse. Historien i filmen synes jeg er fint snekret sammen og kvalitetsmessig fungerer dette bra. Skuespillet er heller ikke så dårlig og vi møter bl.a. den kristne musikkartisten Rachael Lampa i en av rollene samtidig blir endel av hennes musikk også spilt gjennom filmen.Budskapet jeg tror filmen prøver å fortelle er at man bør være ærlig med seg selv og med hverandre, og hvordan man bør sette sin lit til forsoningsverket selvom man ikke blir kvitt en synd med engang. Samtidig så kan det virke litt som om man tar ting litt lett i filmen og at man ikke peker sånn veldig på det å vokse som kristen, men når enden er god så håper man jo at alt blir godt. For filmen gir oss en hjertevarmende og fin slutt, og man kan bare ønske rollefigurene lykke til og kanskje man ser en tydelig forandring i «film nummer to». Vi får jo også noen morsomme momenter der man blir nødt å trekke på smilebåndet. Man kan jo også stille spørsmålstegn ved noe av det som skjer i filmen, men alt i alt en fornøyelig film!

5 av 7 - -

Hotte temaer som tas opp

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

I begynnelsen legger man fort merke til litt dårlig skuespill noe som er der utover hele filmen, bortsett fra at man ikke legger så stor merke til det etter hvert når filmen blir mer interessant. Det er noe med hvordan karakterene blir introdusert at de virker litt som stereotyper og mangler dybde, et bilde som blir forbedret, men ikke uten at det har satt sin merkelapp på filmen. Andre halvdel ble derfor bedre enn første. Det er ikke så mye handling som det er diskusjon, og det er kanskje det som gir filmen en lavere kvalitetsfølelse til å begynne med. Ellers er det gøy å se at Rachael Lampa har gjort sitt inntog i filmens verden samtidig som hun bidrar til lydsporet. Vi møter også Building 429.Tittelen "Hidden Secrets" kommer jo til sin rett etter hvert, og man venter jo på at noe mer kommer til syne hos personene. Temaer som blir berørt er hykleri, abort, homoseksualitet, og sex før ekteskap. Kanskje litt for mange temaer i en film for for min smak. Alt i settingen av en begravelse. Skulle nesten trodd at temaet skulle vært sorg og død, så settingen passer kanskje ikke helt men er likevel et greit utgangspunkt til å forklare hvorfor menneskene er samlet. Tror filmen passer godt til å vises for så å diskuteres etterpå siden det er såpass "hotte" temaer som vil engasjere både kristne og ikke kristne.Selv om jeg underveis tenkte at filmen ikke helt falt i smak endte jeg opp med å tenke at det ble en god film likevel. Det er ikke en så veldig dyp film, men mer en film som er klar i sitt budskap, et budskap jeg synes er riktig og som tydeliggjøres etter hvert når man kommer de forskjellige personene og deres meninger til kjenne. Personene glimter til med sjarm og gir grunn til flere smil i en film der samspillet mellom det alvorlige å komiske må fungere godt.
4.67 av 7 - -
0.56 sekunder