Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Sarah's Choice (2009)

Sarah Collins er en ung kvinne på vei til å bli forfremmet og klar til å sette i gang med sine drømmer, men det er en ting som står i veien for hennes ønsker, nemlig en uønsket graviditet. Sarah må ta valget som vil utfordre hennes moral, men også sette karrieren i fare. Hun dras mellom å holde det barnet som vokser inne i henne og hennes rett til å ta abort. Midt i rådføringen med venner og nærmeste, møter hun en dame som sier at hun vil få tre syn fra Gud som vil påvirke hennes hjerte. Med en framtid som har alt å gjøre med hvilket valg hun nå tar, hva velger hun?

Vurdering

4.5 av 2 stemmer

Fakta

1t 30min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Chad Kapper
Forfattere
Sean Paul Murphy
Manusforfatter
Timothy Ratajczak
Manusforfatter
Skuespillere
Produsenter
Sean Paul Murphy
Medprodusent
Michael Scott
Michael Scott
Produsent
Russell Wolfe
Russell Wolfe
Produsent
Timothy Ratajczak
Medprodusent
Tom Saab
Medprodusent
Byron Jones
Produsent
Jeffrey Peterson
Sjefsprodusent
Christopher M. Jones
Medprodusent
John Molli
Sjefsprodusent
Annet
Sean Paul Murphy
Redigering
Steve Ochoa
Produksjonsdesign
Virgil L. Harper
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Valgets mange sider

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Skal du se en film som handler om abort, eller kanskje mer valget du står ovenfor når du møter en uønsket graviditet, så er dette filmen man kanskje bør se. ”Sarah’s Choice” tar for seg Sarahs(Rebecca St. James) kamp og leten etter et svar til om hun skal bevare barnet eller ta abort, og på sin reise møter hun mange forskjellige synsvinkler som hun må ta stilling til. Det er også tatt noe med av at Matt, hennes kjæreste, også sliter med hva han skal gjøre i situasjonen.Siden det er en kristen film så er det ingen hemmelighet hvilken retning budskapet tar, og noen ganger så virker det litt får åpenbart hvilke fakta som trekkes fram, selv om det som regel virker ganske objektivt med respekt for at situasjonen er vanskelig og ingen selvfølge for Sarah. Ei noe dømmende mor som kaller Sarahs utenomekteskapelige valg for synd, ei lege på kvinneklinikken som litt for kjapt vrir samtalen deres inn på dette med abort og kristen overbevisning, ei søster som føler med og er villig å hjelpe, ei venninne som har vært gjennom det samme, sammen med andre synspunkter kommer fram, noen mer virkelighetsnære og godt framstilte karakterer enn andre.Blant en del filmer om abort, så er nok Sarah Choise en god film som bearbeider temaet ganske godt, men som likevel har noen mangler. Litt dårlig klipping, mye samtaler, men helt ok skuespill – gjør det til en film av god kvalitet men likevel ikke helt topp. Kan likevel anbefales ut av de filmene som omhandler temaet.
5 av 7 - -

Saken gjelder abort

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Sarah er ei jente som har hele fremtiden foran seg. Hun er vokst opp i et kristent hjem men har ikke tatt troen med seg videre inn i livet. Så skjer det hun kanskje hadde fryktet mest, hun finner ut at hun er gravid. Nå kommer utfordringene, hva skal hun gjøre, skal hun stå imot presset om abort eller skal hun gi etter?Abort er temaet i denne enkle kristne filmen som tar for seg forskjellige tilnærminger til dette kontroversielle temaet i dagens samfunn. Bibelen er klar på dette området, men filmen vil passe mest for dem som enten er nyfrelste, har vært gjennom abort, eller så kan de som er for abort gi filmen en sjanse.Den kristne musikkartisten Rebecca St. James, som også har spilt i filmer som ”Unidentified”, ”Hero: The Rock Opera” og en liten rolle i ”Left Behind” gjør en overraskende grei rolletolkning som hovedpersonen Sarah.Er du nysgjerrig på hvordan Rebecca gjør det på film, eller liker musikken hennes, eller rett og slett bare er nysgjerrig rundt temaet filmen tar opp, så gi denne en sjanse selv om dette ikke er en av de store kristne filmene der ute som må sees eller som gir de beste retningslinjene ellers i det kristne livet.
4 av 7 - -
0.85 sekunder