Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Marriage Retreat (2011)

Når en gruppe bestående av 3 par beste venner bestemmer seg for å dra på en ekteskaps retreat av ingen annen grunn enn for å slappe av og ha det litt gøy, finner de ut det egentlige tilstanden på deres ekteskap og hvor langt fra hverandre de har kommet. Når de først er der, utfordrer Dr. Sulliven og hans kone Katrina dem til å konfrontere problemene i deres relasjoner og helbrede den synd som har sneket seg inn med metoder som er bibelsk fundert men nok så ukonvensjonelle.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

1t 23min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
David Christiaan
Forfattere
David de Vos
Manusforfatter
Sean Paul Murphy
Manusforfatter
Timothy Ratajczak
Manusforfatter
Tommy Blaze
Manusforfatter
Skuespillere
Andrea Logan White
Andrea Logan White
Claire Bowman
David A. R. White
David A. R. White
Mark Bowman
Anna Zielinski
Donna Harlow
Tommy Blaze
Bobby Castle
Victoria Jackson
Katrina Sullivan
Reginald VelJohnson
Pastor Wexley
Matthew Florida
James Harlow
Jeff Fahey
Craig Sullivan
Caroline Choi
Melody Castle
Produsenter
Michael Scott
Michael Scott
Produsent
Anna Zielinski
Produsent
Bradley Dorsey
Produsent
Jeffrey Peterson
Produsent
Caroline Choi
Sjefsprodusent
Crissi Rocha
Sjefsprodusent
Annet
Sean Paul Murphy
Redigering
Todd Barron
Cinematografi
Mona Nahm
Produksjonsdesign
Phil Servati
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Ekteskap på avveie

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Hvem hadde trodd, en drama komedie om ekteskap som faktisk fungerer som en komedie med mye alvor og som forteller historien om tre ekteskap på avveie på en underholdende måte. Ja, det kan bli litt mye mas og fram og tilbake. Ja, det er noen enkle snarveier som tas. Ja, der er en del klisjeer som det spilles på. Men det er litt av det en komedie skal være.

Tre ekteskap som sliter med forskjellige type problemer. Mange av problemene på overflaten viser seg å ha dypere røtter, og det er det filmen handler om å finne ut av. Det er mye som kan komme fram når man er nødt til å møte problemet, og det er her retreatet kommer inn bildet med sine ukonvensjonelle metoder for å avsløre det som er i dybden.

På den annen side så er det en del solid kristent budskap i bunn også, absolutt. Noe er litt enkelt og banalt som å åpne biblelen eller snakke med Gud, men som viser vei til de dypere psykologiske hindrene når man først er villig til å ta steget. Filmen berører så mange temaer at det er mye som kan taes opp i samtale etterpå dersom man ser det sammen med sin kjære samtidig som man har en underholdene opplevelse.
5 av 7 - -
0.34 sekunder