Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The First Stone (1993)

Etter at menigheten kommer i knipe og i mangel av en ungdomsleder, får vaktmesteren Murell Parsons(Powell), spørsmål om å være vaktmester de neste to månedene. Han svarer ja, men måten han går fram på er ikke helt etter menighetens regler.
Tross dette har Murell en tøff oppgave i å komme gjennom den mer eller mindre lunkne ungdomsgjengen og spesielt pastorsønnen Sloane(Socia) som bare vil vekk fra alt som har med menighetsliv å gjøre. Alle idér går dårlig, hva skal han ty til?

Vurdering

3.34 av 2 stemmer

Fakta

1t 13min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
John Wischner
Forfattere
John Wischner
Manusforfatter
Skuespillere
James Byron
George
Champagne Powell
Murell Parsons
Dale Morris
Arkitekt
Janet Gilleland
Mrs. Parker
Cathy Zimmerman
Linda
Juanita D. Wilson
Dinah
Cindy Hinners
Heather
Voltaire S. Miran
Sheldon
Jason P. Tucker
Bobby
Sarah McGowan
Jenny
Produsenter
Edward T. McDougal
Sjefsprodusent
David E. Hall
Medprodusent
Annet
John Wischner
Redigering
Linda Morgenstern
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

En leksjon i menighetsarbeid

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Man kan få følelsen av at "The First Stone" prøver å vise oss hvordan man kan drive et godt ungdomsarbeid, og kreativitet er bra, men det hele ender opp i en litt vanskelig situasjon for hele menigheten og filmen stopper der den egentlig burde ha begynt, og den burde kanskje hatt en oppfølger men det er vel like greit å droppe den.Filmen lider av dårlig klipping, kvalitet og skuespill og det hele blir litt for matt og kjedelig selvom budskapet er bedre enn dårlig men noe uklart. Charles King og Champagne Powell gjør sånn noenlunde greie rolletolkninger men ellers skrenter filmen mer eller mindre på det området. Filmen skader ikke en titt og har gode og oppløftende stunder, men skal man rote i haugen av filmer Edward T. McDougal står bak så se heller "Gold Through The Fire" som tross sin dårlige kvalitet gjør det noenlunde bedre.
2.67 av 7 - -
0.44 sekunder