Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Grace Unplugged (2013)

Grace er oppvokst med musikk og lovsang og med en far som er tideligere rokkestjerne men som gav opp karrieren når han fant Gud. Når hun så blir 18 år og muligheten byr seg til å følge sine egne drømmer og vise seg for verden framfor å bli holdt tilbake av sin lokale menighet hopper hun på toget og rømmer fra sitt hjem. Det viser seg at musikkbransjen ikke er alt det Grace hadde drømt om.

Vurdering

4.7 av 1 stemme

Fakta

1t 42min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Brandon Rice
Manusforfatter
Brad J. Silverman
Manusforfatter
James Killian
Manusforfatter
Skuespillere
Chris Ellis
Pastor Tim Bryant
Jamie Grace
Rachel
Michael Welch
Quentin
Kevin Pollak
Frank 'Mossy' Mostin
Zane Holtz
Jay Grayson
Shawnee Smith
Michelle Trey
James Denton
Johnny Trey
AJ Michalka
Gracie Trey
Chris Tomlin
Himself
Produsenter
Justin Tolley
Produsent
Larry Frenzel
Produsent
Russ Rice
Produsent
Mark Burg
Sjefsprodusent
Daniel J. Heffner
Sjefsprodusent
Chris Zarpas
Produsent
Anne Parducci
Sjefsprodusent
Lawrence Mestel
Sjefsprodusent
Annet
Darian Corley
Produksjonsdesign
Robert Hoffman
Redigering
Stash Slionski
Cinematografi
Jeff Lippencott
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Inspirerende om å finne sin drøm

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Filmen starter litt som forventet og er egentlig veldig typisk for sin sjanger, men har en del vendinger som likevel gjør "Grace Unplugged" verd å se. Først og fremst så er dette en kristen variant innefor denne type film der en person drar avgårde for å oppleve sin drøm, og til dette å være så er det heldigvis en god produksjon. Når det er sagt så innebær det innføring av en del kristne klisjer som ofte går på bekostning av dynamikken i relasjonene. Jeg savner et mer ekte far og datterforhold enn den enkle utveien som filmen starter med, men det tar seg opp utover filmen heldigvis selv om det i grunn er ganske forventet.

Skuespillet er stort sett holdbart og flere ganger så blir ting sagt uten at ord er nødvedig. Lipsynken under sangen er ikke alltid perfekt utført, men stort set grei. Av en eller annen grunn så tar de med Chris Tomlin i rollen som seg selv, antageligvis bare fordi det er sangene hans som brukes og dermed blir det en slags promotering av ham uten at det kanskje gjør så mye.

Jeg liker godt hvordan faren i filmen prøver å ta kontroll over situasjonen mens det som egentlig skjer er at Gud har en liten finger med i spillet hele veien. Det fortelles ikke veldig eksplisitt og dermed er det noe av de bedre grepene som er gjort.

Totalt sett så er dette en veldig inspirerende film med mye bra musikk, noen virkelig gode og rørende scener, en del klisjeer og et god budskap som driver filmen framover.
4.7 av 7 - -
0.35 sekunder