Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Imposter (2008)

Kristenrokkens mest fremtredende band, "Grand Design" er på vei mot toppen! Tross dette er livet til Johnny C(Max) på vei nedover og i ferd med å bli avslørt. Alle konsertene der han hver kveld synger om Jesus går stikk i strid med den egoistiske livsstilen han våkner opp til hver morgen. Når Johnny når toppen av berømthet så bryter alt sammen og en turbulent ferd har startet der han prøver det meste for å komme seg inn i bandet igjen, som han har blitt sagt opp fra. Han prøver å slutte med stoff og få orden i ekteskapet sitt igjen. Men lite ser ut til å være til hjelp. Kan mentoren hans Proff(Livgren) og uteliggeren Popeye(Wright) være til noen som helst hjelp?

Vurdering

4 av 2 stemmer

Fakta

1t 41min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Daniel Millican
Forfattere
Daniel Millican
Manusforfatter
Skuespillere
Curtis Wallace
Bartender
Tom Wright
Popeye
Kevin Max
Johnny C
Kerry Livgren
Proff
Jeff Deyo
James
Arianne Martin
Tara
Troy Baker
Jerome
Meredith Mauldin
Sydney
Chris Burnett
Frank
Erin Michelle
Elizabeth
Produsenter
Daniel Millican
Produsent
Frank Olsen
Sjefsprodusent
Dan Palmer
Sjefsprodusent
Lisa Palmer
Sjefsprodusent
Russ Pond
Medprodusent
Courtney Price
Medprodusent
Jeff Rodgers
Produsent
Louisa Shimamoto
Medprodusent
Doug Williams
Medprodusent
Stewart Young
Medprodusent
Annet
Daniel Millican
Redigering
Josh Goode
Komponist
Ron Gonzalez
Cinematografi
Lara Blasingame
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Om dobbeltliv i musikkbransjen

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

”The Imposter” er en film om å leve et ekte og ærlig kristenliv. Kevin Max spiller den kristne musikkartisten som gjør det bra på det kristne markedet men som sliter med å leve ut det han synger om. Det som ofte følger med og frister når man kommer oppover på rangstigene innenfor musikkindustrien er med og fanger ham og dermed blir han utestengt fra bandet og et mareritt har startet og kanskje også for hans eget beste.Filmen kan tale til flere mennesker som befinner seg i samme situasjon som hovedpersonen. Den setter alt på spissen ved å legge frem en musikkartist som lever i noen av de verst tenkelige synder, men budskapet kan like godt legges til rette for en som kanskje ikke er like mye på villspor, men som lever et hyklersk liv ellers under merkelappen ”kristen”.

Filmen mangler noe føler jeg, men gir et greit bilde på en vond situasjon, og en slutt der man kanskje må dikte videre på egenhånd. Jeg synes resten av bandmedlemmene som er de som er de gode kristne, burde gjort mer for hjelpe sin kamerat og ikke bare synge som om alt skulle vært OK. Filmen handler kort sagt om at musikken ikke er alt for en artist, men at livet man synger om skal være livet man selv også lever.

Filmen har allikevel et budskap for kristne og spesielt for kristne artister. For det finnes nok en del kristne artister der ute i dag som lever et dobbeltliv og ikke vet omtrent noe om hva det vil si å leve et kristent liv. Dessverre. Og dessverre er det mange fans og tilhengere som ser opp til dem som om de var noen slags guruer!Filmen blir tross sine gode poenger noe langtekkelig og kjedelig, med noe dårlig bilde og et litt tamt manus. Kevin Max gjør det allikevel bra i rollen som Johnny C og med seg har han Jeff Deyo, tidligere hovedvokalist i bandet Sonic Flood.En litt kjedelig film som ikke gir den helt store filmopplevelsen, men som allikevel bærer på et viktig budskap for kristne. Det er artig å se artister som Kevin Max og Jeff Deyo prøve seg på skuespillarenaen og få det sånn noenlunde bra til. Hvis du likte filmen så vil du kanskje også like Kevin Max sitt album med samme tittel som filmen. Dette er ingen ”must see” film men heller ingen film man må la være å se.
4 av 7 - -

Artister inntar skuespillerrollen

Store navn innefor kristen musikk slik som Kevin Max, Jeff Deyo og Kerry Livgren debuterer alle tre i "The Imposter" som handler om en vokalist i en kristen rockegruppe som ikke akkurat lever opp til det forbildet han burde og blir dermed kastet ut av gruppa. Ellers er filmen en film om hans vei dypere inn til rennesteinen og tilbake.På mange områder er det en bra film som prøver å ta oppgjøre med noen kristne klisjeer innen film, men havner selv i en del av dem. Jeg hadde håpet på en film med bedre kvalitet, særlig med tanke på lyd siden musikere bør ha peiling og krav på den fronten. Dessverre er lyden av variabel kvalitet, selv om musikken er ok. Noen ganger føles det litt som at musikerne prøver å promotere sin musikk via filmen. Filmatisk skuffer det også, med noen utrolig flotte scener mens andre scener er av merkelig dårlig kvalitet. Skuespillet er også noe vekslende, men stort sett greier artistene overgangen til film.Det er ellers ikke noe å trekke på budskapet som kommer godt fram i Johnny C sin ferd og møte med de mindre bedragerske kristne.
4 av 7 - -
0.26 sekunder