Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Eye of the storm (1992)

TV-reporteren Tom Edwards(Conaway) har akkurat kommet seg tilbake etter det prisbelønnede oppdraget "Operation Desert Storm", for så å møte storm og vanskeligheter i sitt eget hjem. Etter at hans kone nylig døde, setter Tom mesteparten av livet sitt inn i jobben, ved å forlate sin tenåringsdatter Jill(Tucker) nedlatt og i smerte. Til og med forsøkene på å nå nærmere hverandre, gjør bare gapet enda større mellom dem.
Gjennom å se på gripende TV-opptak og historier fra Gulf-krigen, og med hjelp fra sin trofaste kollega Patricia "Pete" Peterson(Sellecca), kommer Tom til å få oppleve en slik fred som han aldri kunne ha tenkt seg å finne, midt i stormen.

Vurdering

4.67 av 1 stemme

Fakta

1t 5min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
John Shepherd
John Shepherd
Manusforfatter
Eric Gilliland
Manusforfatter
Ken Engstrom
Manusforfatter
Skuespillere
Billy Graham
Billy Graham
Billy Graham
Deborah Tucker
Jill Edwards
Peter Parros
Soldat 1
Jeff Conaway
Tom Edwards
Rick Najera
Soldat 2
Kieran Mulroney
Postmann
Chris Wheatherhead
Kommentator
Connie Sellecca
Patricia
Produsenter
John Shepherd
John Shepherd
Produsent
Rocky Lane
Produsent
Laurie Leinonen
Medprodusent
Tim Moore
Medprodusent
Charles P. Warren
Sjefsprodusent
Annet
Joanne D'Antonio
Redigering
Michael Ferris
Cinematografi
Cobb Bussinger
Komponist
Dins Danielsen
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Hvordan Gud kan stille stormen

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

World Wide Pictures presenterer her en film i ganske typisk Billy Graham stil. En som er fortapt, finner noe som har med Billy Graham å gjøre, møter Gud på en eller annen måte gjennom budskapet Billy Graham har å komme med og brikkene i livet til personene som personen omgås med blir forandret litt etter litt.Filmen har et budskap om frelse og tilgivelse midt i en familiesituasjon der mange vil kjenne seg igjen. Den skal ha for ikke å skjule budskapet, men måten det hele kommer fram på kan virke litt for klisjé og rett på sak, selv om budskapet taler inn i livet på hovedpersonen Tom Edwards, så kunne man fått et litt dypere innblikk i hva som skjer og kanskje fått filmen til å bli noe lenger enn den er. Ting blir litt for åpenbare og forutsigbart.Allikevel så skal filmen ha for å få frem budskapet og de hjertevarmende øyeblikkene den gir. Filmen kan ha mye å gi til personer som kan kjenne seg igjen i det filmen kommer med. Jeff Conway gjør en grei innsats i rollen som den opptatte TV-reporteren Tom Edwards og tidligere Golden Globe nominerte Connie Sellecca prøver så godt det lar seg å gjøre å spille den kristne kollegaen til Tom.

Filmen ble vinner av en ”Angel Award” for utmerkelse i media. Filmen er god og kan gi alle og enhver en innføring i evangeliet! Utgitt i Norge på VHS.
4.67 av 7 - -
0.58 sekunder