Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Power Play (1994)

Robbie Steele(DePrima) er en aggressiv advokat som gjør alt for å vinne. Mottoet hennes er "Jeg vil ikke ha rettferdighet - jeg vil vinne". Men den harde ytre masken forsvinner etter hvert som hun blir bedre kjent med Cody(Olandt), en hockeystjerne som har blitt kristen. Robbie prøver alt for å få en kontrakt til Cody, som har lagt opp karrieren, men alt blir ikke så enkelt som hun hadde tenkt seg. Livet hennes blir mer og mer forvandlet ettersom hun blir bedre kjent med Cody Harris.

Vurdering

4 av 1 stemme

Fakta

1t
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
John Shepherd
John Shepherd
Manusforfatter
Michael O. Sajbel
Manusforfatter
Rocky Lane
Manusforfatter
Anna Waterhouse
Manusforfatter
Skuespillere
Billy Graham
Billy Graham
Billy Graham
Marietta DePrima
Robbie Steele
Sue Morales
Butikkeier
Ryan Walter
Dommer
Olivia Palenstein
Melanie
Campbell Lane
Tilleggsstemme
Hagan Beggs
Stern
Ken Olandt
Cody Harris
Produsenter
John Shepherd
John Shepherd
Sjefsprodusent
Laurie Leinonen
Produsent
Annet
Michael T. Balog
Cinematografi
James Covell
Komponist
Andrew Nilson
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Hockey i kristen regi

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

World Wide Pictures presenterer her nok en spillefilm og i dette tilfellet med et nasjonalt tema som Ishockey og i Vancouver, Canada. Vi møter en Ishockey spiller som har fått møte Gud og trekker seg tilbake fra hockeyarenaen for å finne ut av Guds hensikter med livet hans. På den andre siden møter vi en bestemt foretningskvinne på toppen av sin karriere, som gjør alt for å få denne hockeyprofilen til å signere kontrakt med bunnlaget ”Blades” for så å få dem opp i toppen igjen og for at hun selv også kan tjene mest mulig på dette.Filmen har nok et lite klisjépreg, der Gud blir presentert på en måte som vi har sett flere ganger før. Vi hører et lite stykke evangelium, oppfordring til å ta imot, Gud elsker deg, og så får vi se noen ta imot. Jeg synes det hele blir litt teit selv om det sikkert bare er godt ment av produksjonsteamet og det kan jo virke for deler av publikumet som ser filmen.

Selv om det er slik så får vi nok litt budskap med oss. Filmen tar for seg livet på toppen av karrieren og når vi da tror vi har det som skal til for å leve livet så må vi kunne innse at uten Gud så har man ingenting.Kvalitetsmessig så ser vi at dette er lavbudsjett men helt greit til en slik produksjon å være. Skuespillet fungerer noenlunde greit og er et redningsmoment i filmen. Ellers får vi noen småglimt av vakker natur, harde taklinger, ishockeymål, Gud, meningen med livet og kanskje vi glimter en liten romanse midt i det hele. Hvem vet!Alt i alt en grei kristen hockeyfilm, med noen svakheter, men ikke så ille at de fører denne nedenom og hjem. Jeg synes allikevel at vi kunne fått en litt dypere innsikt i budskapet og en litt større dybde i vennskapet som oppstår mellom hovedpersonene midt i det hele. Alt i alt en grei film! Vi får også se Billy Graham i det som kler ham best, nemlig forkynnerrollen.

Filmen er blitt utgitt på VHS i Norge via Hermon Forlag, men er nok ut ifra det jeg vet ikke lenger tilgjengelig for salg her i landet.
4 av 7 - -
0.4 sekunder