Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

En grunn til å synge (2000)

Tommy(McCrary) vil komme seg vekk fra gata som allerede har fanget hans kamerat, G. Smooth(Nall). Men Tommy får ikke sjansen - ikke før stemmen hans fanger hjertet til Memaw(Hall). Den livlige gamle kvinnens varme vennskap baner veien til frihet... og noen voksesmerter.
Tommys opplæring innvolverer Memawas barnebarn Lilly(Mowry). De to knytter et spesielt bånd som testes av gata han forsøker å holde seg unna. For første gang i sitt liv, har Tommy håp, noe å leve for, en grunn til å synge!

Vurdering

4 av 1 stemme

Fakta

Alle
1t 27min
Something to Sing About
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Jeff Durham
Manusforfatter
Peter Parros
Manusforfatter
Granville Emerson
Manusforfatter
John R. Corts
Manusforfatter
Skuespillere
Billy Graham
Billy Graham
Billy Graham
Lance E. Nichols
Konsulant
Kirk Franklin
Charles
Devika Parikh
Brenda Brass
Jack Axelrod
Mr. Thompson
Irma P. Hall
Memaw
John Amos
Pastor Washington
Darius McCrary
Tommy
Tamera Mowry
Lily
Produsenter
John Shepherd
John Shepherd
Produsent
John Schmidt
John Schmidt
Medprodusent
Dave Ross
Sjefsprodusent
Clarence Major
Medprodusent
Gordon Druvenga
Sjefsprodusent
Annet
John Schmidt
John Schmidt
Redigering
James Covell
Komponist
John Pipes
Redigering
Clarence Major
Produksjonsdesign
Joseph W. Calloway
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Gir deg nok en liten grunn til å synge

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dette musikkfylte dramaet viser hvordan kjærlighet forandrer mennesker og vil muligens få seerne til å synge og smile med.

I filmen møter vi på kjente skuespillere som Irma P. Hall(kjent fra "Patch Adams"), Darius McCrary (kjent fra "Family Matters"), Tamera Mowry (kjent fra "Sister, Sister") og Gospel sangeren og Grammy-vinner Kirk Franklin.

Dette er en gjennomsnittelig grei film om gateliv og frelse. En film som sikkert vil trekke deg i hjertesnora en eller to ganger hvis ikke mer.

Selvom den har sine gode stunder så lider filmen nok litt og blir ikke helt blandt favorittene fra World Wide Pictures. Lyden, ihvertfall på den norske utgaven av DVD'n er på lavt nivå, kanskje også pga. at det er en VHS overføring til DVD. Kvaliteten er litt lav og storyen synes jeg er litt matt og gjengscenene blir litt for klisjé og oppbrukt. Men filmen tilbyr på god musikk, selvom lyden i en slik musikkfilm burde være på topp, så blir dette en helt ok film og kan sikkert lære enhver noe om livets realiteter og viktigheter.

Filmen viser også hvordan berømmelse ofte er med å ødelegger mennesket isteden for å holde seg til et liv der Gud og familie betyr mer enn stjernestatus. Ikke den beste filmen fra World Wide Pictures, men funker greit en kveld der man føler for å slappe litt av.
4 av 7 - -
0.6 sekunder