Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Trade of Innocents (2012)

Bakgatene i en turistby i Thailand holder en mørk hemmelighet i et skittent mørkt rom. En seng med godt brukte laken. Småjenter som venter på sin neste mann. Alex(Dermot Mulroney), en menneskehandel etterforsker spiller rollen som den neste kunden mens han forhandler med halliken om bruken av jenta. Claire(Mira Sorvino), kona til Alex, er opptatt av sitt nye liv i sørøst Asia og hennes rolle som frivillig på et senter for etterbehandling av reddede barn og unge. Et av de lokale jentenes liv er plutselig i faresonen og har blitt oppdaget av den lokale halliken som ser etter sitt neste offer for sin "human trafficking" business.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

1t 28min
Land: Thailand, USA
Språk: Engelsk, Thai

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Christopher M. Bessette
Manusforfatter
Skuespillere
Mira Sorvino
Claire Becker
John Billingsley
Malcolm Eddrey
Dermot Mulroney
Alex Becker
Trieu Tran
Duke
Sahajak Boonthanakit
Police Chief Pakkadey
Vithaya Pansringarm
Nath
Kieu Chinh
Stemme
Produsenter
John Schmidt
John Schmidt
Produsent
Dave Ross
Produsent
Jim Schmidt
Jim Schmidt
Produsent
Laurie Bolthouse
Produsent
William Bolthouse
Produsent
Stephen A. Marinaccio II
Produsent
Beverly Holloway
Medprodusent
Annet
Philip Hurn
Cinematografi
Mona Nahm
Produksjonsdesign
Diane Brunjes
Redigering
Timothy Hosman
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Det gjør vondt i hjertet

Alt ved menneskehandel vekker avsky. Det er vondt å vite at det skjer, men så er det også utrolig viktig at det blir satt søkelys på slik at vi vet at det skjer. “Trade of Innocents” er en historie om menneskehandel. Den er oppdiktet, men viser en veldig reell virkelighet. Det vil si kjøp og salg av jenter helt nede i småbarnsalderen og hvor hjelpesløs man er i å gjøre en forskjell. Dette er en film som tar på seg oppgaven å opplyse om moderne slaveri.

Alex Becker er en mann som har mistet sin datter, og som nå kjemper en vanskelig kamp om å stoppe de som er villige til å betale og ta bakmennene for å stoppe videre handel. Han har spesielt en bakmann i tankene som opererer i nabolaget der Alex bor midlertidig med sin kone Claire. Det viser seg at trusselen er nærmere dem enn de aner, men for at deres oppdrag ikke skal bli avslørt så er de tvunget til å se på det som skjer rett foran deres øyne. Handlingen er dermed lagt opp til å kunne beskrive noe av de verste og mørkeste ting som skjer i verden i dag.
5 av 7 - -
0.46 sekunder