Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Lost Angel (2004)

Kriminalinspektør Billie Parmer(Eastwood) har problemer. Hun står med ansvaret for en bisarr mordsak, hvor ledetrådene som blir etterladt på åstedet indikerer til at dette kun er det første mordet blandt mange.

Mordet har religiøse overtoner. Derfor allierer hun seg med Father Brian(Nelson), en katolsk prest som spesialiserer seg rundt satanisme og okkulte symboler. Han bekrefter hennes onde anelser. De står overfor umenneskelig ondskap og en trussel av redselsvekkende karakter. Ritualmord - 20 ofringer på 20 dager.

Vurdering

3 av 1 stemme

Fakta

15
1t 37min
Land: Canada, USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Dimitri Logothetis
Forfattere
Nicholas Celozzi
Manusforfatter
Dimitri Logothetis
Manusforfatter
Skuespillere
John Rhys-Davies
Fader Kevin
Nicholas Celozzi
Julian
Judd Nelson
Fader Brian
Eugene Lipinski
Detektiv Zilinski
Alison Eastwood
Billie
Claire Anstead
Sand
Susan Martin
Margaret
Produsenter
Nicholas Celozzi
Produsent
Freddy Braidy
Produsent
Joseph T. Lyons
Produsent
Eric Miles
Produsent
Randy Charach
Produsent
Kim Engelhart
Sjefsprodusent
Glenn Steelman
Medprodusent
Anthony Towstego
Medprodusent
Annet
Trevor Morris
Komponist
Paul Mitchnick
Cinematografi
Armando Sgrignuoli
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

En thirller av den mørke sorten

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En ganske voldelig film om et politietterforskerteam som ikke skyr noen midler men kjører rett på for å finne ut hvem mannen bak noen umenneskelige ritualdrap er!

Vi har sett lignende filmer før som har med ritualdrap å gjøre og med et noe religiøst bakteppe, og dette er intet unntak! Filmen bærer noen likhetstrekk med «Thr3e»(2006), «Resurrection» vel å merke den med Christopher Lambert i hovedrollen, og ikke minst «Se7en»Filmen prøver å fortelle noe om hvordan en dårlig fortid kan ha påvirkning på fremtiden, og spesielt hvis det har noe å gjøre med dårlige erfaringer i religiøse miljøer! Ellers bærer nok filmen ikke noe oppbyggende eller lærerrikt budskap om ting som er viktig her i livet, bortsett fra å ta godt vare på sin søster.Bildekvaliteten er god, og storyen trenger ikke være så altfor dårlig, men til tider altfor klisjé. Skuespillet er ikke verdens beste men klarer seg. Men når alt kommer til alt så er dette ingen film jeg vil anbefale for folk flest selvom den bærer et greit spenningsnivå som vil holde en sittende til siste slutt, men da med en følelse av at «dette er jo blitt gjort før!»
3 av 7 - -
2.08 sekunder