Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Thr3e (2006)

Jennifer Peters(Wadell) er en kjent forfatter som hjelper politiet med profiler av forbrytere. Det gjør henne til mål mål for den psykopatiske morderen "The Riddle Killer", som derfor drepte broren hennes.
Teologistudenten Kevin Parson(Blucas) ser ut til å være det neste offeret, men istedenfor å drepe vil morderen at han skal tilstå. Jakten etter mannen som er ute etter Kevin fører både ham og politiet tilbake til barndommen hans, noe som tvinger fram minner han håpet han hadde glemt.

Filmatisering av den bestselgende romanen til Ted Dekker med samme tittel.

Vurdering

3.67 av 2 stemmer

Fakta

1t 31min
Three
Land: Polen, USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Ted Dekker
Forfatter
Alan B. McElroy
Manusforfatter
Skuespillere
Joe Goodman
Reporter
Jeffrey Lee Hollis
Bobby Parson
Holly McClure
Nyhetsanker
Jerry Rose
Politiman
Tom Bower
Onkel Eugene Parson
Philip Dunbar
Doktor Francis
Darylin Goodman
Nyhetsanker
Lin Ciangio
Resepsjonist
Max Ryan
Milton
Produsenter
Joe Goodman
Produsent
Bobby Neutz
Produsent
Jerry Rose
Sjefsprodusent
Michael Webber
Medprodusent
Ralph Winter
Produsent
Kelly Neutz
Medprodusent
Wojtek Frykowski
Sjefsprodusent
Max Ryan
Sjefsprodusent
Marek Sledziewski
Sjefsprodusent
Annet
David Bergeaud
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Thriller med tema

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Mange kristne filmer handler om å komme til tro. Nesten altfor mange, noe som er forståelig, men det er en hel haug med andre temaer i bibelen som man kan utforske bibelsk. Jeg har ikke lest boken til Ted Dekker som filmen er basert på men jeg tror at den sikkert utforsker temaet filmen tar opp enda mer i dybden og grundigere slik bare en bok kan. Hovedtemaet i filmen er ondskap, det gode og det onde i mennesket. Og når temaet er ondskap så må det selvsagt passe til en thriller eller grøsser.Det er en spennende film med en god del bra tvister som ikke får alt til å stemme og selv når alt er avslørt til slutt så går det fortsatt an å sitte igjen med tanker om og rundt filmen. At hovedpersonen er en teologistudent og handler sånn i kulissene om hva han skriver om i sin hovedoppgave, som legger grunntonen til filmen. Det er kanskje først etter at man har sett den at man kan huske tilbake å sette sammen visse ting og referanser man ikke kunne ane under filmens gang. Det fungerer.Musikken er god og holder spenningsfølelsen oppe. Og spenningen, den fjerner fokuset fra noe av det dårlige skuespillet. Det er perioder i filmen skuespillet er bra, kanskje de mest intense scenene, men føler som regel her at de kvinnelige skuespillerne gjør en mindre god jobb. Det har litt med å gjøre at stemmene som er lagt til etterpå ikke alltid stemmer helt i forhold til avstand, volum og plassering. Eksplosjoner og effekter kunne også vært bedre gjennomført, og så er det noen typisk b-film trekk i noen av klippene som man kunne blitt spart for.Ville vært fristende og gitt filmen karakteren 3, men det er den for god for.

4.33 av 7 - -

Filmen lider av åndelig sult

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

"Thr3e" er basert på romanen til den kristne romanforfatteren Ted Dekker. Filmen starter rett på sak og fører seerne inn i en intens jakt uten pauser.

Filmen kan være underholdende for filmens skyld, men når kristne skal lage kristne filmer så synes jeg de bør få det litt bedre gjort. Her fokuseres det veldig mye på det onde og omtrent ingenting på det kristne fra en positiv side. Ja, bibelvers brukes, men noe som "den onde" da tar i bruk. Bibelversene og det kristne kommer omtrent bare fram for at spenningsnivået i filmen skal bli høyere. Så det er nesten en skam fra de kristne filmskapernes side å nesten lage en film som kan ligne på sekulære filmer som "Se7en". Jeg har ikke lest boken så vet ikke hvor nært den holder seg til filmen, men det åndelige inneholdet er temmelig savnet i filmen.

Kvaliteten er så og si ganske grei og storyen er litt kul men litt langdrøyd og kanskje litt for mye laget til på en måte som er brukt ofte før i film. Det siste kvarteret kunne også ha fått mer plass i filmen og ikke bare noe som plutselig politietterforskerne finner ut av muligens kan være sant. En helt grei film for underholdningens skyld, men åndelig talt så ligger denne ganske tynt ann.
3 av 7 - -
0.28 sekunder