Registrer Logg inn

Kristenfilm.com


The Gospel Music of Johnny Cash (2007)

I femti år holdt Johnny Cash det gående i toppen av det musikalske landskapet i Amerika. Forsiktig gikk han under flere image kallenavn som f.ek. "The Man in Black". Johnny Cash ble fort et ikon i Amerikansk root, rock og country musikk og kom seg raskt på Hall of Fame listene. For å kjenne den autentiske Johnny Cash er det viktig å reise Damaskusveien sammen med ham...og kjenne hans sanne hjerte for Gud som vist i aldri-før viste filmklipp, verdifulle opptredener, familie fotografier og minner, og ikke minst fra Johnny Cash sine egene ord.
Gjennom hans bemerkelsesverdige liv forble han en søker av sannhet og tro, og dette er historien om hans åndelige reise.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

1t 25min
The Gospel Music of Johnny Cash: A Story of Faith and Redemption
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Chet Flippo
Manusforfatter
Skuespillere
Billy Graham
Billy Graham
Billy Graham
Johnny Cash
Johnny Cash
June Carter Cash
June Carter Cash
Dan Rather
Forteller
Produsenter
Michael Merriman
Produsent
Barry Jennings
Sjefsprodusent
Bill Carter
Sjefsprodusent
Stephanie Reeves
Medprodusent
Annet
Andreas Kouris
Redigering
Scott Nickoley
Komponist
Ronald Dunlap
Komponist
Dave Hoffner
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Et innblikk i livet til en musikklegende

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Et interessant innblikk inn i Johnny Cash sitt liv. Selv visste jeg ikke så veldig mye om ham fra før av før jeg så denne dokumentaren. Filmen fokuserer mest på hans åndelige reise fra starten av hvor han etterhvert finner en stabilitet i sin tro, men vi får ikke så godt vist gjennombruddet i hans tro, men man kan godt merke seg at det var noe veldig ekte i hans søken og at det han fant i Jesus var av stor verdi for ham og de rundt ham. Det preget både hans sanger og liv, selvom det stadig ble noen nedturer som følgte av oppturer igjen. Vi ser også hvordan han var med Billy Graham på flere av hans korstog og hvordan Johnnys fans ble trukket til korstogene hovedsaklig pga. Johnny Cash, men som Billy sa, det er jo til dem jeg skal preke.Vi får også se og høre ham opptre hans selvskrevne kristne country sanger som "One of These Days I'm Gonna Sit Down And Talk to Paul" og "The Old Account Was Settled Long Ago" samt noen gode gamle kristne slagere som "When the Saints Go Marching In" og "The Old Rugged Cross".Alt i alt en helt grei dokumentar film om Johnny Cash sin åndelige søken og jakt etter sannheten.

Andre filmer som kan sees er jo "Walk the Line" som er spillefilmen om livet hans og en musikal om Jesu liv som han selv stod bak som han kalte "The Gospel Road" der han ønsket å legge mer vekt på at Jesus faktisk også var menneske.
5 av 7 - -
0.24 sekunder