Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

We're All in This Together (2010)

The I Heart Revolution har fulgt lovsangsteamet Hillsong United når de reiser over 6 kontinenter, 42 nasjoner og 93 byer i en tverrkulturell reise i musikk, animasjon, intervjuer og live dokumentar fotografering der fokuset er på Håp, Kjærlighet, tap og offer der alt til slutt peker peker på den Ene Historien.

Vurdering

4 av 1 stemme

Fakta

1t 51min
The I Heart Revolution: We're All in This Together
Land: Australia
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Joel Houston
Forfattere
Hillsong United
Manusforfatter
Skuespillere
Martin Smith
Seg selv
Broder Andreas
Seg selv
Mark West
Seg selv
Gary Skinner
Seg selv
Jonathan Douglas
Seg selv
Brooke Ligertwood
Seg selv
Annie Garratt
Seg selv
Jamie Twarkowski
Seg selv
Andreas Gassman
Seg selv
Jad Gillies
Seg selv
Produsenter
Hillsong United
Produsent
Annet
Hillsong United
Cinematografi
Hillsong United
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

En litt annen side av Hillsong

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Hillsong United begir seg ut på en opplevelsesrik ferd i slum, fattigdom og krig. De er kjent for musikken sin og det å få tilhørerne til å rette fokuset sitt på Jesus i lovprisning. I denne filmen tar de frem tilbedelsens egentlige mening, å leve det livet Jesus har kalt oss til.Den første timen og ti minutter får vi se verdens mørke, fattigdom, slaverihistorie og krigshistorie uten at Jesus eller Gud blir nevnt i det hele tatt. Jeg begynte å undre på hva dette dystre som Hillsong har begitt seg utpå er for noe. Men så begynner de å få frem verdens Håp og evangeliet, og det varer hele dokumentaren ut. Filmen får allikevel litt mye fokus på at vi ikke er perfekte og heller er udugelige, men hva med det Jesus sier at vi skal være perfekte slik som vår Himmelske Far er perfekt. Vi er kalt til å jage etter å bli perfekte og det håpet kan vi ha så lenge vi har fokuset på Jesus.

Det gode filmen får fram er nødvendigheten til å hjelpe de fattige, de i nød. Man får et ekstra hjerte for dem etter å ha sett filmen og jeg innser mer og mer at skal man følge i Jesu fotspor så bør man la seg bli brukt i de fattiges tjeneste hvis man skal kalle det for det. Vi får også høre noen klipp om John Wesley, Jackie Pullinger, William Booth mf.Kvaliteten er noe ensidig og filmen blir som sagt litt dyster til tider, i tillegg til at mye av filmen er i svart-hvitt foto og mye arkiv og håndholdt kamera. Vi får intervjuer med flere i teamet og andre som har engasjert seg slike som Martin Smith fra Delirious og Broder Andreas, grunnlegger av organisasjonen Åpne dører.Filmen er uansett et godt verktøy for dem som ønsker å hjelpe de fattige og kanskje denne vil gi et lite spark i baken. Filmen har noen unødvendige og dårlig lagde konsertklipp som vi kunne vært foruten eller fått vinklet noe annerledes. Men alt i alt så er det godt å se at teamet i Hillsong United engasjerer seg der behovet for hjelp er størst, og man kan ikke la være å merke seg at de blir berørt av det de møter.
4 av 7 - -
0.53 sekunder